Op zoek naar de beste dramafilms op Amazon Prime Video? Hier zijn er vier!

  Als je toe bent aan een goede drama film én je bent lid van Amazon Prime, dan hebben we hier een kort lijstje voor je staan met welke series je nu kunt bekijken voor de streamingdienst! Er zijn een tal aan dramafilms op Amazon Prime Video te zien, maar om het makkelijk te maken kan je door dit lijstje scrollen voor inspiratie.

  Amazon

  The Revenant

  Geïnspireerd op een waargebeurd verhaal, wordt Hugh Glass aangevallen door een beer en voor dood achtergelaten. We krijgen te zien hoe Glass moet zien te overleven tegenover de wildernis en zijn eigen gedachte en gevoelens.

  Hugh wordt gespeeld door niemand minder dan Leonardo DiCaprio en won zelfs een Oscar voor zijn buitengewoon goede acteerwerk. Verder zijn er ook acteurs zoals Tom Hardy, Will Poulter, Domhnall Gleeson, Forrest Goodluck, Lukas Haas en Kristoffer Joner te zien in The Revenant.

  The Godfather

  Een van de meest legendarische dramafilms in de geschiedenis. Geregisseerd door Francis Ford Coppola, krijgen we een verhaal dat gewelddadig en angstaanjagend is, en we zien hoe de Sicilaanse familie de strijd aan gaat om aan de macht te blijven in Amerika na de oorlog.

  Met sterren zoals Al Pacino, Diane Keaton, Marlon Brando, James Caan, Talia Shire en John Cazale, weet je wat te verwachten. Maar ondertussen is de film al zo oud, dat vrijwel iedereen weet wat je moet verwachten van The Godfather.

  Inglourious Basterds

  Quentin Tarantino staat bekend om de interessante, bloederige en spannende films die hij maakt. Inglourious Basterds is er zeker een die niet te missen is als je fan bent van drama en een hele lading actie. Met acteurs zoals Brad Pitt, Mélanie Laurent en Christoph Waltz in de film, staat al een ijzersterk beeld voor je klaar.

  1917

  1917 is een uniek verhaal, en heel bijzonder gefilmd. Wanneer je de film kijkt lijkt het bijna alsof er niet in geknipt is, alles loopt zo vloeiend over op elkaar. Het speelt zich af in de Eerste Wereldoorlog en twee soldaten moeten een onmogelijke missie aangaan.

  Geregisseerd door Sam Mendes en de cast bestaat onder andere uit: George MacKay, Dean-Charles Chapman en Daniel Mays.

  Nog veel meer dramafilms

  Bij deze vier films blijft het natuurlijk niet, Amazon heeft een gigantische lijst aan dramafilms waar gegarandeerd nog meer voor jou tussen zit. Zo zijn er ook films als American Gangster of Bliss te kijken op de streamingdienst.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.