Bekijk deze top 5 bioscoopfilms nu op Amazon Prime

  Bioscoopreleases zijn het afgelopen jaar niet meer geweest en veel bedrijven moesten hierdoor op zoek naar een alternatieve optie. Vervolgens kwam streamingsdiensten zoals Netflix, Disney+ en Amazon prime om de hoek kijken met geschikte oplossingen. Films konden dag 1 in premiere gaan voor alle fans vanuit huis, soms komt dat alleen wel met een extra prijslabel.

  Nieuwe films zijn onlangs de vreemde tijden toch gewoon uitgekomen. Niet in de hoeveelheid die we normaal gesproken gewend zijn, maar er is gelukkig nooit een enorme droogte geweest in de filmwereld. We wachten dan misschien nog steeds op 007: No Time to Die, maar andere films zoals Wonder Woman en Raya and the last dragon, zijn nog uitgebracht op alternatieve manier. Hier zijn een aantal films die te zien zijn op Amazon Prime, in plaats van de bioscopen.

  Wonder Woman 1984

  Als je de stemming van superhelden te pakken hebt, dan is Wonder Woman een goede keuze! Te huur voor 4,99 euro is het nog een leuke prijs ook om de nieuwste film van DC te mogen aanschouwen. Wonder Woman haar eigen film vertelde al veel over de superheldin en haar verleden, met Wonder Woman 1984 krijgen we te zien hoe Diana te keer gaat tijdens de Koude Oorlog en de wereld probeert te redden van een afschuwelijke toekomst.

  Raya and the Last Dragon

  Amazon Prime is niet het enige platform waar Raya and the last dragon op te zien is. Disney+ leden hebben ook toegang tot te film, maar op beide platformen moet je een extra betaling doen om hem te kunnen kijken. Het is een topfilm en zeker het kijken waard tijdens die willekeurige sneeuwbuien de laatste dagen!

  Monster Hunter

  Achter onze wereld schuilt nog een andere. In deze andere wereld leven er gewelddadige monsters die hun territorium afbakenen met dodelijke wreedheid. Als luitenant Artemis en haar eenheid via een portaal terecht komen in deze nieuwe wereld zit er maar een ding op. Overleven en terug naar huis proberen te komen.

  Judas and the Black Messiah

  In 1968 groeit Fred Gampton in Chicago uit tot een van de leiders van de Black Panther Party. Om de opmars van de jonge activist en zijn politieke-militante beweging te dwarsbomen schakelt de FBI straatboef, O’Neal in om de Black Panthers te infiltreren, hun vertrouwen te winnen en de groep neer te halen.

  Birds of Prey

  Birds of Prey is niet een vervanging voor Suicide Squad, het is een vervolg. Batman is verdwenen en Harley Quinn heeft de Joker verlaten. De criminelengroep probeert niet de wereld te redden, maar juist Cassandra Cain veilig te houden na het vinden van een diamant dat eigendom is van Black Mask. Het team van Harley, Black Canary, Huntress en Renee Montoya komen samen, om elkaar te beschermen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.