Marvel's Secret Invasion cast uitgebreid met GoT's Khaleesi

  Het is officieel: Khaleesi uit Game of Thrones, oftewel actrice Emilia Clarke, is gecast in de nieuwste Marvel’s Secret Invasion serie. Dit is één van de vele nieuwe Disney+ series die er binnenkort aankomen. Wat kunnen we hier nu van verwachten?

  HBO

  Er is gespeculeerd dat Marvel’s Secret Invasion een groep van shapeshifting aliens gaat volgen genaamd de Skrulls, die zich al jaren infiltreren op aarde. Acteur Kingsley Ben-Adir speelt de hoofdschurk van de serie. In Secret Invasion zal Samuel L. Jackson zijn rol weer oppakken als agent Nick Fury.

  Khaleesi voegt zich bij Secret Invasion cast

  Het nieuws dat Emilia Clarke zich bij de cast voegt is groot nieuws. Haar kennen we natuurlijk van haar rol als Daenerys Targaryen in de HBO Game of Thrones serie, waar ze veel naamsbekendheid mee heeft opgebouwd. Hiervoor is ze al vier keer genomineerd voor een Emmy. Tevens kunnen we haar ook kennen van films zoals Last Christmas, Terminator Genisys en Solo: A Star Wars Story.

  Naast haar grote rol in Game of Thrones, kunnen we haar dus nu terugzien in een prominente rol in Marvel’s Secret Invasion. Hoe haar rol eruit ziet in de nieuwste serie is nog niet bekend.

  Naast dat Emilia Clarke toegevoegd is aan de cast, zijn er nog een aantal andere grote namen die gaan acteren in Marvel’s Secret Invasion. Zo kunnen we Samuel L. Jackson en Ben-Adir teruggaan zien in de serie. Hiernaast keert Ben Mendelsohn terug voor zijn rol als Skrull Talos, die ook verscheen in Captain Marvel. Eén van de andere grote nieuwe toevoegingen aan de Secret Invasion cast is The Crown-actrice Olivia Colman. Disney lijkt dus genoeg grote namen te hebben voor haar nieuwe serie.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.