After nu op Amazon Prime Video te bewonderen

  Heb je After gemist toen deze op Netflix stond? Niet getreurd, want er is nog een kans om de film te bekijken. Waar Netflix de hitfilm After al even uit het aanbod heeft gehaald, biedt nu Amazon Prime Video de film aan. De romantische en sensuele tienerfilm is te bewonderen op de streamingdienst van Amazon.

  Independent Films

  Netflix haalde afgelopen februari de romantische tienerfilm After uit haar aanbod. De film stond al een tijdje op de streamingdienst en met het aankopen van de rechten voor het tweede deel, After We Collided, werd het eerste deel verwijderd. Voor mensen die de film nog niet gezien hebben is er goed nieuws, want After staat nu op Amazon Prime Video, terwijl After We Collided nog niet te zien is op Netflix Nederland.

  After draait om de leergierige studente Tessa (Josephine Langford) die net begonnen is op de universiteit. Ze heeft veel dromen en ambities en kan geen relatie gebruiken, maar het lot heeft iets anders voor haar in petto. Als ze de knappe Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) ontmoet staat haar wereld op zijn kop. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Anna Todd en werd eerder al vergeleken met een tienerversie van Fifty Shades of Grey. De romantiek en stomende scènes spatten van je scherm af.

  After We Collided en deel drie onderweg

  De film kreeg afgelopen jaar een vervolg met After We Collided, waarvan de rechten vlak na de bioscooprelease gekocht werden door Netflix. De film is ook al op de streamingdienst te zien met een omweg, want eigenlijk is hij alleen nog op Netflix Amerika uitgebracht. Het derde deel in de After-reeks kreeg onlangs een intense trailer waarbij de stomende hartstocht weer van je scherm belooft te spatten.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.