XGN wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar!

News
zaterdag, 01 januari 2022 om 9:00
pexels tairon fernandez 450301f1608650583
2021 is weer voorbij en het was weer een bijzonder jaar. Deels een deja vu met opnieuw een lockdown, maar zoals Verstappen al zei: It is what it is. Toch hebben we ook heel veel goeds meegemaakt. Er ging geen maand voorbij of er we werden verwend met toffe games, films, series en gadgets. Wat dat betreft belooft ook 2022 een bijzonder goed gevuld jaar te worden. We wensen iedereen dan ook een gezond nieuwjaar vol met tal van vrijheden, vette games, indrukwekkende bioscoopbezoeken en toffe gadgets.
Ook dit jaar geen vuurwerk buiten, maar 2021 bracht meer dan genoeg op ons scherm! Ondanks dat een jaar na uitkomst zowel de PlayStation 5 en Xbox Series S|X nog steeds moeilijk verkrijgbaar zijn, leverde dit jaar ons diverse top games voor Playstation 5, Xbox Series S|X en Nintendo. In 2022 staan er flinke klappers op de planning met Elden Ring, Horizon Forbidden West, Gran Turismo 7, Zelda Breath of the Wilds 2, God of War Ragnarok en nog véél meer.

In de bioscoop konden we parels als Dune, The Matrix Resurrection en Spider-Man No Way Home zien. Maar ook de streaming-diensten lieten zich van hun goede kant zien: Disney+ verwende ons met nieuwe series en films, en ook 2022 belooft een goed jaar te worden voor DIsney+ abonnees.

Ook op gebied van gadgets werden we om de oren geslagen met nieuwe beeldschermen, mobieltjes en meer, waarbij curved nu echt doorgebroken lijkt te zijn.

Gelukkig nieuwjaar namens de hele XGN redactie!

Eigenlijk weten we het nu al zeker: 2022 wordt een geweldig jaar met heel veel toffe nieuwe games, films en series en hopelijk een mooi nieuw seizoen waarin er veel meer in het theater, het festivalterrein en in de bioscoop kan.
Namens de hele XGN redactie een gelukkig nieuwjaar!