Update - Xbox Series X of Series S kopen? Hier pre-order je nu!

  Kijk jij door nu ook zo uit naar de Xbox Series X of wil je een Series S? Dat is begrijpelijk natuurlijk en het liefst wil je gelijk een Xbox Series X of Series S kopen. Wij leggen precies uit hoe je alvast die pre-order kunt plaatsen.

  Microsoft

  Update 7 - Nieuwe bol.com pre-orders alweer op

  Het duurde niet lang, maar bol.com heeft op 13 november voor korte tijd nieuwe pre-orders aangenomen. Deze zijn inmiddels alweer helemaal uitverkocht. De nieuwe batch wordt uiterlijk 9 december geleverd aan klanten die er tijdig bij waren.

  Update 6 - Coolblue verkoop start vandaag

  Een dag voor de release van de Xbox Series X is het dan eindelijk zover. Bij Coolblue gaan de digitale poorten open en start de verkoop van de Xbox Series X. Hoe laat de verkoop precies begint is nog niet duidelijk. Verwacht wordt dat dit om 12.00 uur zal zijn.

  Update 5 - Tweede levering bij Nedgame

  Bij Nedgame zijn de pre-orders hard gegaan. Zo hard zelfs, dat de Xbox Series X pre-orders van de tweede levering nu al worden aangenomen. Deze worden eind november verwacht volgens de webshop.

  Oorspronkelijk bericht hieronder.

  Bij verschillende webwinkels is de nieuwe console van Microsoft al te vinden. Waar je bij sommige winkels al een pre-order kunt plaatsen voor de Xbox Series X, zijn andere winkels terughoudender. Voor de pre-orders zijn wel een aantal voorwaarden te vinden. Zo kun je online pas vanaf 22 september een pre-order plaatsen via de meeste webwinkels vanaf 09:00 uur 's ochtends.

  De Xbox Series X kopen

  Naast de normale variant van de console wordt er ook een tweede variant van de volgende Xbox-generatie uitgebracht, de Xbox Series S. De console werd eerder deze maand onthuld en is vrijwel net zo krachtig als de Series X. Deze gaat slechts 299 euro kosten en kan alleen geen 4K aan.

  De Xbox Series S kopen

  @_h0x0d_ via Twitter

  Fysieke pre-orders

  Waar bij Nedgame de pre-orders momenteel gesloten zijn, kun je bij Game Mania nog wel een pre-order plaatsen. Om de nieuwe console te kopen moet je naar de winkel gaan en daar een aanbetaling van 50 euro doen. Vervolgens wordt je, net als bij Nedgame, op de wachtlijst gezet.

  Afhankelijk van het aantal exemplaren dat geleverd wordt door Microsoft krijg je de console zo snel mogelijk. Bij bol.com werkt het allemaal niet iets anders. Daar gaan de pre-orders pas live op 09.00 uur op dinsdag 22 september. Microsoft heeft eerder meer informatie verstrekt over het aantal exemplaren, de releasedatum en de prijs.

  Xbox Series X aankondigingen

  Voor de Xbox Series X stond een groot evenement op de planning. In juli was er een Xbox Games Showcase komen waar Microsoft de details over haar nieuwe, next-gen games moet gaan tonen. Hier was ook Halo Infinite een onderdeel van zijn.

  Update 4 - Nu bij BCC

  Ook bij de BCC kun je nu een pre-order plaatsen voor de Xbox Series X. Wees er snel bij, want de console is verder bijna overal uitverkocht! Bij de Media Markt kun je de console namelijk nog gewoon in je winkelmandje stoppen, ondanks dat er staat dat de console uitverkocht is.

  Update 3 - Series X uitverkocht bij Intertoys, bol en Wehkamp

  De Xbox Series X is alweer uitverkocht bij een aantal winkels. Wehkamp is bijvoorbeeld al helemaal door haar Xbox Series X voorraad heen en ook Intertoys neemt geen pre-orders meer aan. Tevens zit bol.com ook haar maximale aantal pre-orders.

  Update 2 - Andere winkels volgen

  Ook de andere webwinkels zijn live met haar pre-orders. Zo kun je nu bij bol.com bestellen en is in de Microsoft nu ook een pre-order veilig te stellen. Wehkamp is tevens live!

  Update - Intertoys pre-orders zijn live!

  Het is zover! De pre-orders bij Intertoys zijn nu live zijn. De Xbox Series X en Xbox Series S kun je via onderstaande links nu gewoon bestellen. Wees er alleen wel snel bij, want anders zijn ze misschien wel uitverkocht!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.