De beste Disney+ series van 2021 op een rij

Article
zondag, 02 januari 2022 om 11:00
disney plus logof1628271403
Afgelopen jaar had Disney+ weer een aantal grote titels toegevoegd aan haar streamingdienst, waaronder ook veel series. Dit zijn de beste Disney+ series van 2021.

Hawkeye

In de Marvel-serie Hawkeye volgen we voormalig Avengers-lid Clint Barton, oftewel Hawkeye. De serie speelt zich af zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Clint Barton wil graag Kerstmis doorbrengen met zijn familie, maar wordt gedwongen samen te werken met de 22-jarige Kate Bishop, die net zoals Hawkeye een superheld wil worden. Gelukkig voor Bishop wordt ze opgeleid door Barton om de mantel van Hawkeye over te nemen.
hawkeyef1703859123

WandaVision

WandaVision van Marvel Studios combineert de stijl van klassieke sitcoms samen met de MCU. In de serie volgen we Wanda Maximoff, die we ook kunnen kennen als Scarlet Witch samen met Vision. Ze leven een ideaal burgerlijk leventje, totdat Wanda begint te vermoeden dat alles niet is zoals het lijkt.
wandavisionf1594733115

Only Murders in The Building

Only Murders in The Building volgt drie vreemdelingen die een obsessie hebben voor waargebeurde misdaadverhalen en plotseling in een terecht komen. Wanneer er een gruwelijk dood plaatsvindt in hun flatgebouw, vermoedt het trio dat er moord is gepleegd en gaan ze op onderzoek om de waarheid te achterhalen. Ze ontrafelen geheimen van het gebouw die al jaren teruggaan. Al snel realiseren ze dat er misschien een moordenaar onder hen leeft terwijl ze op zoek zijn naar de aanwijzingen voordat het te laat is.
only murders in the buildingf1640172356

Dopesick

Dopesick is gebaseerd op het gelijknamige boek Beth Macy. In de serie worden kijkers meegenomen naar het epicentrum van de strijd met opioïde-verslaving in Amerika. Van de bestuurskamers van Purdue Pharma, tot een noodlijdende mijnbouwgemeenschap in Virginia, tot de gangen van de DEA.
dopesickf1640172524

Loki

Na het stelen van de Tesseract tijdens The Avengers en Avengers: Endgame, wordt er een alternatieve versie van Loki naar de Time Variance Authority gebracht. Dit is een bureaucratische organisatie die de tijdlijn bewaakt. Deze organisatie geeft Loki een keuze om zijn verdwijning onder ogen te komen, of om hen te helpen de tijdlijn te herstellen en grotere dreigingen te stoppen.
loki disneyf1623080204

Big Shot

Nadat Marvyn Korn wordt ontslagen bij de NCAA, krijgt de basketbalcoach een tweede kans op een elite middelbare school voor meisjes. Hij leert al snel dat hij zich kwetsbaar moet opstellen om door te dringen tot de tieners. Naarmate Marvyn meer empathie en kwetsbaarheid toont, wordt niet alleen de band met het team sterker, maar groeit hij ook als persoon en wordt hij de vader die hij nooit had. Ondertussen leert het team ook om hun coach serieuzer te nemen en om alles uit zichzelf te halen.
bigshot 109 johnandjessalyn ccm still 6 060721 fa9f3d1af1640172818

What If…?

In de animatieserie What If…? bekijkt de serie wat er zou gebeuren als belangrijke momenten binnen de MCU anders zouden verlopen. De serie vertelt alternatieve versies van film, waaronder Iron man, Captain America: The First Avengers, Doctor Strange en Avengers: Infinity War.

Reservation Dogs

In Reservation Dogs volgen we het leven vier inheemse tieners, Elora Danan Postoak, Bear Smallhill, Cheese en Willie Jack. Ze wonen op het platteland van Oklahoma, waar ze hun dagen doorbrengen met het plegen van misdaden en het bestrijden daarvan, in de hoop dat ze naar California kunnen verhuizen. Dat lukt alleen als ze genoeg geld sparen, meth-verslaafden te slim af zijn en een bendeoorlog overleven.
reservation dogs logof1640620898

Secrets of Sulphur Springs

De 12-jarige Griffin Campbelll verhuist samen met zijn familie naar het oude Tremont Holten in Sulphur Springs, nadat zijn vader daar een nieuwe baan heeft gekregen. De hele stad denkt dat er een geest rondloopt in het hotel genaamd Savannah Dillon. Ze verdween 30 jaar geleden en was een kampeerder in het Tremont Camp. Als Griffin samen met zijn beste vriendin Harper proberen uit te zoeken wat er met haar is gebeurt, ontdekken ze een portaal waarmee ze terug in de tijd kunnen reizen.

Welcome To Earth

In deze Dinsey+ Original van National Geographic gaat Will Smith op avontuur naar de uiterste uiteinden van de aarde, om de grootste wonderen te bekijken verborgen geheimen te onthullen. In de zesdelige serie wordt Will begeleid door top-ontdekkingsreizigers naar actieve vulkanen, woestijnen en gaat hij op avontuur in de diepzee.

Populair Nieuws