Riots game director verlaat Valorant team voor geheim project

News
zaterdag, 01 januari 2022 om 9:30
valorantf1640945802
Joe Ziegler, de game director van Valorant, heeft besloten het team te verlaten om aan een nieuw project te werken bij Riot. Wat dit project is, is nog onbekend.
De game director van Valorant, Joe Ziegler, verlaat het team achter de game om een nieuw geheim project te leiden bij Riot Games. Dit heeft hij bekendgemaakt in een verklaring op de officiële website. Ziegler heeft ook onthuld dat Andy Ho zijn positie zal overnemen.
Verder vertelde Ziegler dat Andy zijn volledige vertrouwen heeft om ervoor te zorgen dat Valorant zal blijven groeien en evolueren. Ziegler werkt als sinds 2010 bij Riot Games en hij blijft hier weken aan een nieuw onaangekondigd project. Hij begon bij Riot als gamedesigner en is in april 2021 gepromoveerd tot senior game director.

Wat is Valorant?

Riot Games is vooral bekend geworden door de MOBA League of Legends uit 2009, maar ook Valorant is erg populair. In de first-person shooter nemen twee teams van vijf het tegen elkaar op als rollen van agenten. Elke agent heeft zijn eigen unieke vaardigheden, die je kan kopen in het economische systeem.

Populair Nieuws