Nieuwe The Matrix Resurrections trailer onthuld

News
dinsdag, 07 december 2021 om 17:00
the matrixf1638522495
Er is een nieuwe trailer te zien van The Matrix: Resurrections. In de trailer speelt een oud Matrix onderdeel een grote rol, namelijk déjà vu. Dit is een glitch in de Matrix en Neo heeft daar een hoop last van. De trailer is te zien op YouTube.
Binnenkort komt de film The Matrix Resurrections uit. Het is het nieuwste deel in de The Matrix reeks. De film gaat weer over Neo, maar aan de trailer is te zien dat hij is vergeten dat hij in de Matrix zit. Maar hij is niet helemaal overtuigd, want hij herkent bepaalde dingen wel. Een deel van hem is dus nog wel bewust van wat de Matrix is.

Mysterieuze Matrix trailer

De nieuwe trailer is zeker mysterieus te noemen. We zien zoals verwacht actiescènes, maar ook beelden uit oudere films. Het is dus de vraag hoe dit zal worden aangepakt in de film en of in de nieuwe film er vaker oude scenes te zien zullen zijn.
De trailer die nu naar buiten is gekomen is niet de eerste trailer van de film. Er verscheen onlangs ook al een trailer. Deze was wat minder mysterieus en legde uit dat Neo last heeft van zijn onbewuste herinneringen, maar de nieuwe trailer gaat daar nu een stuk dieper op in. We kunnen in ieder geval wel zeggen dat er een punt komt waarin Neo zich weer gaat realiseren wat de Matrix is.
Wanneer kom je er dan achter waar de film over gaat? Dat duurt niet lang meer gelukkig. De film zal uit gaan komen op 22 december 2021. Niet alleen in de bioscoop, maar ook op de streamingdienst HBO Max. Deze is helaas alleen nog niet beschikbaar in Nederland, maar komt volgend jaar naar ons land.