Super Mario Galaxy Nieuws

  'Bijna alle Mario-games komen dit jaar naar de Switch'

  Het ziet ernaar uit dat Nintendo grote plannen heeft voor Mario in 2020. Wegens het 35-jarige jubileum van de Italiaanse loodgieter is Nintendo van plan om bijna alle Mario-games in de geschiedenis naar de Nintendo Switch te brengen. Volgens Eurogamer en VGC staan er flink wat remasters op de planning, waaronder Super Mario Galaxy.

  Super Mario Galaxy Wii U versie uit in Amerika

  Dat er een Super Mario Galaxy Wii U versie zou komen, werd al enige tijd gedacht. De game kreeg namelijk een esrb rating. Er is nu bevestiging: deze versie voor de Wii U Virtual Console is vanaf vandaag beschikbaar in Amerika.

  Super Mario Galaxy Wii U versie krijgt rating

  Komt er een Super Mario Galaxy Wii U versie? Misschien wel, want de game die in 2007 op de originele Wii verscheen, heeft van de ESRB een westerse rating gekregen voor de Wii U. De 3D-platformer komt wellicht naar de Virtual Console.

  Wii U backwards compatible - krijgt oude Wii spellen in nieuw jasje

  Is de Wii U backwards compatible? Nou, Nintendo gaat in ieder geval verschillende Wii-games opnieuw uitgeven op de Wii U, waaronder Super Mario Galaxy 2, Punch Out!!! en de Metroid Prime Trilogy. Het gaat hier niet om remasters, maar om een geoptimaliseerde versie van de games voor de Wii U.

  De 10 beste duo's in games

  Games speel je vaak niet alleen. Of je nu gamet via internet en daar spelers ontmoet, of een verhaal doorspeelt met computergestuurde companen; je wordt altijd wel vergezeld. Er zijn daarom ook een aantal legendarisch duo's in games te vinden, die elkaar helpen wanneer het nodig is en elkaar nooit in de steek laten. Hier vind je een top 10 van de beste duo's in de geschiedenis van games.

  Super Mario 3D World niet einde van Mario Galaxy

  Het uitkomen van de game Super Mario 3D World betekent niet dat een andere serie met de Italiaans/Japanse loodgieter stopt; Mario Galaxy. Dat zegt Shigeru Miyamoto, geestelijk vader van onze besnorde vriend.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.