Update - Super Mario 3D All-Stars hier nog te halen!

  Ten ere van het 35-jarig bestaan van de Italiaanse loodgieter is een speciale collectie uitgebracht op de Nintendo Switch: Super Mario 3D All-Stars. Deze is momenteel weer voorradig bij een aantal verschillende webshops.

  Op 18 september bracht Nintendo in beperkte een fysieke versie van Super Mario 3D All-Stars uit. In de collectie zitten drie titels, die allemaal verbeteringen kennen ten opzichte van het origineel. Zo is de schermresolutie bijgesteld om volledig op het scherm van de Switch te passen en zijn de controls bijgesteld voor de Joy-Con. Het betreft geen remakes van de games, maar geoptimaliseerde versies voor de Switch.

  Opvallend is dat Nintendo de game tevens als download uit heeft gebracht op 18 september, maar de game zal na een tijdje ook al niet meer verkrijgbaar zijn. Nintendo geeft op haar eigen website meer duidelijkheid.

  Daar wordt gesteld dat de game tot en met eind maart 2021 verkocht wordt, waarna je de titel niet meer kunt kopen. Als je de game reeds gekocht hebt, kun je deze wel weer opnieuw downloaden als je de software gearchiveerd hebt.

  Check hieronder de aankondigingstrailer.

  Super Mario 3D All-Stars slechts één van vele aankondigingen

  Naast de aankondiging van een 3D All-Stars, staat er ook een 2D All-Stars op de planning. Deze is vanaf vandaag beschikbaar voor iedereen die een Nintendo Switch Online-abonnement heeft. Daarmee heb je namelijk toegang tot een SNES-collectie. Daar zal de Super Mario 2D All-Stars later vandaag aan toegevoegd worden.

  Dit artikel is op 6 oktober 2020 bijgewerkt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.