Rocket League Nieuws

  Rocket League schopt binnenkort lootboxes de deur uit

  Het systeem van lootboxes is in veel games omstreden. Het lijkt immers veel op gokken. Binnenkort zal Rocket League daarom afstappen van het concept en overgaan op blauwdrukken.

  Epic Games neemt ontwikkelaar Rocket League over

  Ontwikkelaar Epic Games gaat Rocket League-ontwikkelaar Psyonix overnemen. Psyonix is de gamestudio achter Rocket League, de immens populaire game waarin je voetbal speelt met voertuigen. Dit betekent dat Rocket League naar de Epic Game Store komt. De overname wordt waarschijnlijk eind deze maand afgerond.

  Fortnite Nintendo Switch is de meest gespeelde game van 2018 op de console

  2018 was een goed jaar voor de Nintendo Switch. Met een groot aanbod aan toffe games, heeft Nintendo de meest gespeelde games op de Switch bekendgemaakt met Fortnite op nummer één. Ook games als The Legend of Zelda; Breath of the Wild, Pokémon Let's Go en Super Smash Bros Ultimate kunnen niet uit het lijstje ontbreken.

  Steam Winter Sale is van start gegaan

  De kerstdeals vliegen je de laatste week om de oren, maar de Steam deals lieten nog op zich wachten. Nu zijn de aanbiedingen van de Steam Winter Sale eindelijk bekendgemaakt. En het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen, maar in dit artikel zetten we de beste aanbiedingen op een rijtje.

  Nieuwe Xbox One Limited Edition controller onderweg

  Er komt een nieuwe Xbox One Limited Edition controller aan. De nieuwe controller heet de Sport White Special Edition controller en zoals de naam al doet vermoeden is de controller voornamelijk wit. De controller is afgewerkt met wat witte accenten.

  Nieuwe Xbox Game Pass games onthuld waaronder Rocket League

  Er komen nieuwe Xbox Game Pass games naar de service van Microsoft. De service waarvoor je maar tien euro per maand hoeft te betalen brengt per direct Rocket League naar Game Pass. Vervolgens komt er morgen nog een nieuwe titel naar de service.

  Rocket League Rocket Pass voor extra race content

  Fans van Rocket League kunnen snel aan de slag met een speciale Rocket Pass. Deze Rocket League Rocket Pass zorgt ervoor dat dat je nieuwe content kunt unlocken.

  Rocket League crossplatform party details onthuld

  Rocket League crossplatform party details zijn bekendgemaakt door Psyonix. De crossplatform party optie is al een tijdje geleden aangekondigd. Wanneer de optie in het spel komt is nu onthuld.

  Rocket League DLC voegt DC Superheroes content toe

  Er komt nieuwe Rocket League DLC aan. Met de toevoeging van het DC Superheroes pakket zullen er twee Batmobiles naar de game komen en een hoop nieuwe logo's en items om je auto te veranderen naar een held of heldin. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  Rocket league update verbetert graphics voor Switch versie

  In de lente komt er een nieuwe Rocket League update aan die aanpassingen zal brengen aan de graphics van de Nintendo Switch versie van het spel. De kwaliteit van de graphics worden dan namelijk verhoogd.

  Plannen voor aankomende Rocket League updates bekend

  Ontwikkelaar Psyonix heeft plannen voor nieuwe Rocket League updates uitgebracht. Deze plannen gaan over de aankomende updates voor het spel tot april.

  Rocket League crossplatform party ondersteuning komt dit jaar

  Er komt dit jaar Rocket league crossplatform party ondersteuning. Hierdoor kunnen spelers in een party gamen met spelers van andere platformen.

  Rocket League Switch trailer uitgebracht

  Er is een Rocket League Switch trailer uitgebracht. De trailer toont wat spelers kunnen verwachten van de Nintendo Switch versie van de populaire game. Rocket League voor de Switch is vanaf 14 november verkrijgbaar.

  Rocket League Switch releasedatum aangekondigd

  Eerder dit jaar werden we verrast met de aankondiging van de Rocket League Switch versie. Nu is er ook een releasedatum bevestigd voor het spel.

  Rocket League Halloween event begint vandaag

  Met nog een kleine twee weken tot Halloween zijn er flink wat games die een griezelig evenement organiseren. Ook de titel van studio Psyonix, want het Rocket League Halloween event begint later vandaag.

  Rocket League DLC brengt Fast en Furious auto's

  Er komt een nieuwe Rocket League DLC aan die de auto’s uit de Fast & Furious films zal brengen. Wanneer de DLC uit zal komen, is nog niet bekend.

  Rocket League Switch release krijgt exclusieve Nintendo auto's

  Er komen exclusieve Nintendo auto’s beschikbaar bij de Rocket League Switch release. Dit is aangekondigd door middel van een trailer. Rocket League zal in december uitkomen voor de Nintendo console.

  Rocket League Anniversary Update brengt nieuwe auto's, items en arena

  De Rocket League Anniversary Update, die vandaag gelanceerd is, komt met een aantal gratis cosmetics. Zo is er een nieuwe arena beschikbaar in alle playlists en introduceert Psyonix een aantal nieuwe cosmetics. De volledige lijst met aanpassing heeft Psyonix gepubliceerd op haar website.

  Rocket League cross-platform play is incompleet door Sony

  Volgens ontwikkelaar Psyonix is Rocket League cross-platform play incompleet door Sony. Als de Sony blokkade is opgegeven kun je met Rocket League tegen vrienden spelen op de Switch, PC, Xbox One en de PS4.

  Rocket League Switch aangekondigd door Nintendo op E3

  Nintendo brengt het bekende voetbalspel Rocket League naar de Nintendo Switch toe. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt tijdens de E3 presentatie van het bedrijf. Rocket League Switch komt later dit jaar uit.

  Rocket League update brengt oude map terug

  De nieuwe Rocket League update brengt een oude map terug. Verder komt er een nieuwe auto naar het spel. De update is later deze week beschikbaar.

  Rocket League gratis te spelen op Steam dit weekend

  Het voetbal-race fenomeen Rocket League heeft al 30 miljoen actieve spelers en, de ontwikkelaar Psyonix is van plan om dit weekend meer spelers aan te trekken. Dit komt doordat Rocket League gratis te spelen is op Steam dit weekend.

  Rocket League speelgoedauto's aangekondigd

  Het populaire Rocket League waarin je met auto's een potje kan voetballen krijgt een lijn speelgoedauto's. De Rocket League speelgoedauto's zullen vanaf begin juni in de winkel liggen.

  Aantal Rocket League spelers nu boven de 30 miljoen

  Rocket League en ontwikkelaar Psyonix hebben een nieuwe mijlpaal bereikt. Het aantal Rocket League spelers heeft de 30 miljoen bereikt.

  Rocket League sales boven 1 miljoen exemplaren

  De Rocket League sales zijn boven de 1 miljoen exemplaren gegaan. Dat meldt ontwikkelaar Psyonix. Het betreft de fysieke oplage.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.