Schrijf je nu in voor een Rocket League-toernooi en maak kans op dikke prijzen!

News
vrijdag, 16 september 2022 om 15:00
rocket league headerf1663234646
Op 18 september is de kwalificatieronde in Rocket League voor het JBL Quantum Dive in Challenger toernooi. Je kan je nu nog inschrijven en kans maken op wel heel dikke prijzen, waaronder een flink geldbedrag!
Maak je je vrienden altijd in met Rocket League en heb je het gevoel dat je een geboren talent bent in de game? Of ben je simpelweg benieuwd hoe je je staande kan houden tegen andere Rocket League-spelers? Dan kan je je nu inschrijven voor de Rocket League kwalificatieronde op 18 september, dat wordt georganiseerd door JBL en Esports Nederland. De kwalificatieronde is open voor iedereen en helemaal gratis.
Behoor je tot één van de beste spelers tijdens de kwalificatieronde, dan wordt het pas echt leuk. Je zal dan namelijk deel uitmaken van Team Morrog of Team Paraduze tijdens het spectaculaire JBL Quantum Dive in Challenger toernooi en de finale met hen spelen on stage!

Wat is het JBL Quantum Dive in Challenger toernooi?

De teams van de grote streamers bestaan uit vijf spelers, die zich hebben gekwalificeerd via verschillende games, waaronder dus Rocket League. Tijdens de grote finale, die live wordt gehouden tijdens Gameforce, wordt er in verschillende games gestreden, zoals Fortnite, Call of Duty Warzone en natuurlijk Rocket League.
Omdat alle spelers in het team een verschillende specialiteit hebben - je kan immers niet meesterlijk zijn in elk type game - zal het zorgen voor interessante potjes. Hoe goed zal een Fortnite-expert zich bijvoorbeeld staande houden in een speelgoedauto op een grasveld?
De deelnemers aan het JBL Quantum Dive in Challenger toernooi gaan bovendien niet naar huis met lege handen. Zo zullen de spelers van het winnende team een JBL Quantum 810 Wireless gaming headset meenemen en 1500 euro aan prijzengeld. De deelnemers van het verliezende team krijgen als troostprijs ook allemaal een JBL Quantum 810 Wireless.

Populair Nieuws