Psychonauts 2

  Uitgebracht voor Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4 & PC

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Double Fine en uitgegeven door Xbox Game Studios

  Psychonauts 2 Artikelen

  Top 10 beste game trailers van 2018 - Visueel vertoon van hoog niveau

  Voor velen is de gametrailer het eerste teken van een nieuwe titel en wat hij of zij ervan kan verwachten. En ook in 2018 waren er vele trailers die ons verlekkerd deden uitkijken naar de toekomst. Welke zijn dat precies? Je leest het in onze beste game trailers van 2018 special.

  Psychonauts 2 Nieuws

  Nieuwe Psychonauts 2 trailer getoond in Xbox games showcase

  Er is een nieuwe Psychonauts 2 trailer getoond tijdens de Xbox game showcase. Uiteraard zijn nieuwe beelden van de game onthuld. Daarnaast onthult de trailer dat Jack Black een nummer zingt voor en een rol heeft in de game.

  Psychonauts 2 release uitgesteld naar 2019

  De Psychonauts 2 release vindt niet meer volgend jaar plaats. Double Fine Productions, de studio achter de game, meldt dat de game nu in 2019 moet verschijnen.

  Psychonauts 2 release krijgt nieuwe uitgever, komt in 2018

  Begin 2016 werd duidelijk dat er een Psychonauts 2 release zou komen, toen de crowdfunding-campagne genoeg geld ophaalde. Nu krijgt de game ook een uitgever en wordt de datum nog eens gemeld.

  Psychonauts 2 verhaal speelt paar uur na tijdlijn voorganger

  Het Psychonauts 2 verhaal begint slechts een paar uur na het einde van de eerste Psychonauts uit 2005. Dat heeft Double Fine-baas Tim Schafer onthuld in een Ask Me Anything-thread op Reddit.

  Psychonauts 2 crowdfunding behaalt doel op tijd

  De Psychonauts 2 crowdfunding is succesvol afgerond. De indiegame heeft op donatieplatform Fig het beoogde bedrag van 3,3 miljoen dollar opgehaald, vijf dagen voor de deadline.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.