Psychonauts 2 studio werkt aan meerdere nieuwe games

News
maandag, 20 december 2021 om 9:00
psychonauts 2f1611670503
Double Fine, de studio achter Psychonauts 2, is al bezig met meerdere nieuwe projecten. Dat laat de ontwikkelaar zelf weten via een update op Fig, het crowdfunding platform waarmee Psychonauts 2 gefinancierd werd. Voor deze projecten wordt de studio opgedeeld in kleinere teams.
Eerder dit jaar bracht Double Fine na een lange ontwikkelingsperiode Psychonauts 2 uit. De game was een succes en bleek voor velen een kandidaat voor beste game van het jaar. Veel fans zullen dan ook uitkijken naar toekomstige projecten van de studio, en het lijkt erop dat Double Fine het één en ander in petto heeft.
Hoewel de studio nog niet in al te groot detail treed over toekomstplannen, laat Double Fine weten nagenoeg klaar te zijn met Psychonauts 2. De studio is bovendien al begonnen aan niet één, maar meerdere meerdere nieuwe games. Wat voor games dat zijn is onbekend, maar er zou flink gaan worden geëxperimenteerd.

Double Fine nu Xbox Studio

In 2019 werd Double Fine overgenomen door Microsoft. De mogelijkheden die dat met zich meebrengt is ongetwijfeld een factor in de haalbaarheid van het werken aan meerdere projecten. Het betekent ook dat toekomstige Double Fine-titels exclusief op Xbox-platformen zullen verschijnen. Dat was met Psychonauts 2 door al bestaande afspraken nog niet het geval.

Populair Nieuws