Hoe de GTA 6 trailer deze geruchten bevestigt

Article
dinsdag, 07 mei 2024 om 17:00
gta 6f1701953898
De eerste GTA 6-trailer is sinds december 2023 te zien en wist in minder dan 24 uur tijd flink wat records te breken. Met de eerste beelden kunnen we flinke tijd vooruit, vooral ook omdat de beelden tal van de eerdere leaks lijkt te bevestigen. Tijd om te kijken hoe de GTA 6 trailer de eerdere leaks al deels bevestigd.

Meer dan Vice City

Daarbij is er maar één plek om af te trappen en dat is bij de setting van de game. Vice City is duidelijk één van de centrale locaties van de game, iets wat in één van de eerste leaks al gesteld werd. Een recent lek voegde daar alleen veel meer details aan toe. De gelekte informatie die recent online verscheen, stelt namelijk dat Vice City zelf al twee keer zo groot wordt dan Los Santos in GTA V.
Daar blijft het alleen niet bij. Vice City zou namelijk één van drie grote steden zijn die in de game zitten. Iedere grote stad zou aangevuld worden met vier kleinere substeden en aanvullende locaties rondom ieder gebied. Daarnaast werd ook gesteld dat er een groot meer te vinden zou zijn in het midden van de map, genaamd Lake Leonida.
Nu we weten dat Leonida de naam is van de staat waarin GTA VI zich afspeelt, lijkt het dan ook des te meer aannemelijk dat Lake Leonida daadwerkelijk bestaat. Zelfs al hebben we nog geen officiële Grand Theft Auto 6 map gezien. Ook wordt de informatie rondom de aanvullende locaties rondom steden ondersteund door bepaalde shots uit de GTA 6-trailer.
Zo zien we shots van de moerassen en een beeld dat lijkt op de Everglades. Laatstgenoemde ligt een redelijk stuk onder Miami (waar Vice City op gebaseerd is) en dus lijkt de trailer al te bevestigen dat we meer gaan zien dan Vice City zelf. Uit de lekken van vorig jaar viel daarnaast een politiewagen op met de tekst Port Gellhorn, wat mogelijk één van de andere steden is in GTA 6.
gta 6 trailer luciaf1701763197

Lucia en…

In Vice City en het grotere Leonida gaan we in ieder geval het avontuur van Lucia beleven. De pittige tante blijkt een tijdje achter de tralies te belanden en afgaande op het officiële artwork van de game krijgt ze een enkelband wanneer ze weer uit de bak komt. De ex-gedetineerde is alleen niet eenzaam in haar misdaden.
Officieel weten we nog niet hoe de mysterieuze man heet met wie ze samenwerkt (en een relatie lijkt te hebben). Een eerder lek onthulde alleen al dat Lucia de naam van één van de hoofdpersonages zou zijn, terwijl het andere personage volgens dat lek Jason heet. Aangeien de naam van Lucia klopt, is het vrijwel zeker dat Jason daadwerkelijk de naam wordt van het mannelijke personage.
Eén van de leaks stelde ook dat het duo een Bonnie en Clyde-achtig verhaal zou gaan beleven. Dat valt uit de eerste trailer nog niet bepaald op te maken, buiten de implicatie dat het tweetal een stel lijkt te zijn. Je klimt immers niet zomaar op een wildvreemde man die met ontbloot bovenlichaam op bed ligt om vervolgens zijn borst te strelen.

Gameplay features van Lucia

Wat ook opvalt, is dat Lucia in de trailer een aantal voorwerpen lijkt vast te houden. Deze doen vermoeden dat het lek klopt dat stelde dat ze hacker-achtige vaardigheden zou hebben. Eén daarvan was de Tracker Jammer, die ze daadwerkelijk vast heeft in de trailer. Ook zou ze een Immobiliser Bypass hebben, waarmee ze dure auto’s gemakkelijker zou kunnen stelen.
Natuurlijk moet in de komende jaren via meer beelden blijken of alles van de gelekte informatie definitief bevestigd wordt. Tot die tijd gaan we de trailer nog een keer kijken. Ga jij GTA 6 halen? Laat het ons weten in de reacties!

Populair Nieuws