Psychonauts 2 Making-Of documentaire is gratis te zien

News
zondag, 12 februari 2023 om 18:30
psychonauts 2f1611670503
Ontwikkelaar Double Fine heeft op zijn YouTube-account een Making-of documentaire gedeeld over de game Psychonauts 2. De documentaire heeft 32 aflevering en duurt meer dan 20 uur.
De documentaire is zeven jaar in de maak geweest en volgt het Double Fine-team vanaf de eerste conceptfase van Psychonauts 2 tot aan de release van de game in 2021.
De ontwikkeling van Psychonauts 2 was bijzonder dankzij een crowdfunding en de overname door Microsoft. Eerder noemde Tim Schafer, programmeur, de ontwikkeling van zijn game een ‘lang termijn’, en deze documentaire wil dat duidelijk maken.
Ondanks de lange ontwikkelingsperiode van Psychonauts 2, was de game een groot succes voor zowel Double Fine als Xbox. De game was ook voor velen een kandidaat voor beste game van het jaar.

Wie is Psychonauts?

Voor iedereen onder ons die onder een steen leeft, Psychonauts 2 (geloof het of niet, maar die is de opvolger van Psychonauts 1) is een actie-avontuur spel waarin de gameplay vooral draait rondom vechten en platforms. De wereld waarin Psychonauts 2 zich afspeelt ziet er mooi uit en samen met de creatieve wereld word je helemaal opgeslokt in het verhaal. Dit verhaal is overigens leuk in elkaar gedraaid met schrijvers die verstand hebben van humor. Toch heeft de game, zoals elk spel dat is uitgekomen, zijn flaws. Zo werkt de gameplay niet altijd lekker mee, bijvoorbeeld door het perspectief van de camera.

Populair Nieuws