Is dit de ultieme uitdaging voor Disney-liefhebbers?

News
dinsdag, 07 mei 2024 om 19:00
mickey mousef1697790868
Er zijn veel manieren om van je favoriete films te blijven genieten als je ze niet aan het kijken bent. Zo is er vast wel een leuke legpuzzel te vinden van een film die je leuk vindt. Deze Disney-box gaat alleen een flinke stap verder.
Disney heeft een vrij grote geschiedenis van films, waarvan een groot deel erg geliefd is. Je kunt natuurlijk van één film een leuke puzzel halen, maar wat als je van bijna al je films één grote puzzel kan maken? Met deze enorme collectie van Trefl kan dat.
In de Greatest Disney Collection vind je namelijk maar liefst 9000 puzzelstukjes. Die zijn gelukkig verdeeld over 6 puzzels van 1500 stukjes. Die kun je los van elkaar maken, maar als je ze eenmaal af hebt, kun je ook weer wat randjes losmaken om de verschillende puzzels aan elkaar vast te maken en één grote afbeelding te maken.
Trefl - Puzzles - "9000 UFT" - The Greatest Disney Collection / Disney_FSC Mix 70% Image
Trefl - Puzzles - "9000 UFT" - The Greatest Disney Collection / Disney_FSC Mix 70%
EUR54.99
Op voorraad
Koop op bol.
Uiteindelijk wordt het zo een puzzel van bijna een meter hoog en net geen twee meter breed. Dat is nogal overweldigend om in één keer te maken. Maar als je die uitdaging aan wil, is er niemand die je verbiedt om alle 9000 stukjes door elkaar te gooien en aan de slag te gaan. Dat zal alleen wel aardig wat ruimte kosten, vermoeden we zomaar.

Welke films staan er op deze grote Disney puzzel?

Wat betreft de afbeeldingen op de puzzel is echt voor ieder wat wils. Disney-prinsessen zijn natuurlijk goed vertegenwoordigd met bijvoorbeeld Pocahontas, Assepoester en Sneeuwwitje. Maar ook The Lion King, Dombo en Mickey Mouse zijn op deze puzzel te vinden.
Uiteindelijk lijkt de geschiedenis van Disney het grote thema te zijn. Veel van deze films komen namelijk uit heel verschillende periodes in de geschiedenis van Disney. Hier en daar zie je dan ook een jaartal staan bij een film.