Prey Artikelen

  Top 5 Bethesda games bij de Game Pass Ultimate

  De overname van Bethesda door Microsoft is goed nieuws geweest voor gamers met een Xbox. Met de Game Pass Ultimate komen er nu maar liefst 20 Bethesda games naar de Xbox. Wij hebben de beste vijf voor je op een rij gezet!

  Wat worden de gratis PS Plus games van augustus 2020?

  Op dit moment kunnen we nog volop genieten van de PlayStation Plus games van juli 2020. Achter de schermen maakt Sony zich ongetwijfeld al klaar voor de PS Plus games van augustus 2020. Voor de onthulling van volgende week doen wij alvast een voorspelling wat deze games worden. Gaat Sony komende maand los met een fighting game?

  10 games die je de komende maanden weer moet spelen wegens E3 aankondigingen

  Tijdens de E3 hebben we veel games gezien. Het nadeel: we moeten nog zo lang wachten tot we ze kunnen spelen. Terwijl we wachten kunnen we gelukkig wel terugvallen op games die al wel zijn verschenen. Dit zijn de tien beste games die je de komende maanden moet spelen wegens E3 aankondigingen.

  Nedgame Xbox One sales - allemaal 12 euro!

  Op Nederlandse webshop Nedgame.nl worden er flinke kortingen weggegeven op de goede games. Veel van deze games kosten slechts 12 euro, haal ze voordat het te laat is. Bekijk in deze special de beste Nedgame Xbox One sales voor maar 12 euro.

  Top 5 beste DLC van 2018 - De beste aanvullingen van het jaar

  Het lijkt inmiddels standaard te worden in de game-industrie: een titel uitbrengen en vervolgens een extra DLC-pakket. Voor velen had dat gedeelte ook wel in de game kunnen zitten, maar het was dit jaar niet alleen maar kommer en kwel. Dat kun je wel zien aan deze uitstekende toevoegingen in de top 5 beste DLC van 2018.

  Top 10 beste Nedgame sales - Tijd om op koopjes te jagen

  Dit zijn de tien beste Nedgames sales die op dit moment te vinden zijn via de bekende gamewinkel. Er zijn flink wat aanbiedingen te vinden, maar niet alles kan de beste zijn. Deze tien kun je eigenlijk niet laten liggen en al helemaal niet voor zo'n lage prijs.

  Tien beste Steam Halloween sale 2018 aanbiedingen

  De komende dagen zijn er veel leuke aanbiedingen in de Steam Halloween sale 2018. Er zijn ontzettend veel horrorgames in de aanbieding. Van kleine indiegames tot grote namen als Resident Evil. De acties lopen nog tot en met 1 november. Dit zijn de tien beste Steam Halloween sale 2018 aanbiedingen.

  Prey Mooncrash hands-on - Mimics op de maan! [gespeeld op E3 2018]

  Prey mag gerust één van de verrassingen van 2017 worden genoemd. De game van Arkane Studios bracht horror, harde kogels en zelfs een beetje humor naar het ruimtestation Talos 1. De makers lieten weten dat er een nieuwe DLC voor de game komt en wij hebben die al gespeeld. Lees het in onze Prey Mooncrash hands-on.

  Het belangrijkste E3 nieuws van zondag 10 juni

  E3 2018 is begonnen en het was gisteren aan Microsoft en Bethesda om flink uit te pakken. Dat hebben de uitgevers dan ook zeker gedaan. Dit is het belangrijkste E3 nieuws van zondag 10 juni.

  Top 5 beste E3 2018 Bethesda persconferentie aankondigingen

  Persconferentie nummer drie was besteed aan de koning van role-playing games, Bethesda. Wat er tijdens de E3 2018 Bethesda persconferentie aangekondigd zou worden was, op Fallout 76 na, nog vrijwel in nevelen gehuld. In anderhalf uur tijd zijn de mysteries ontrafelt en wat zitten er toch weer lekkernijen voor iedere soort gamer tussen.

  Top 10 beste games van 2017 volgens Jimmy

  Hallelujah! Het is weer tijd voor eindejaarslijstjes. Benieuwd naar mijn favoriete recepten en festivals van het jaar? Dan zit je hier totaal verkeerd. Deze special staat namelijk in het teken van mijn top 10 beste games van 2017. En geef nou eerlijk toe, dat is toch veel interessanter dan gezamenlijk aftellen naar het nieuwe jaar?

  Top 10 beste first person shooters 2017 - Tekeergaan als Rambo

  We konden er weer flink op los knallen dit jaar met een hoop geweldige titels. Om ervoor te zorgen dat je niks gemist hebt, benoemen wij de beste first person shooters van 2017. Nu maar hopen dat volgend jaar ook zo’n succes gaat worden!

  Top 5 beste games van 2017 van Rick Dijs

  Dat ik over het algemeen druk ben, is iets wat meerdere mensen uit mijn omgeving zullen beamen. Toch probeer ik zoveel mogelijk tijd vrij te maken voor gamen en met de release van de Switch kan dat ook iets meer onderweg nu. Maar wat mijn toppers waren? Dit is de top 5 beste games van 2017 van Rick!

  De beste Steam Winter Sales - Valve speelt voor Kerstman!

  Ho ho ho! Het is alweer bijna Kerst en dat betekent natuurlijk torenhoge kortingen op veel Steam games. Van gloednieuwe titels tot gouden oude, alles is in de mats. Wij zetten in deze special de beste Steam Winter Sales voor je op een rijtje!

  Top 10 beste PS4 budget games van dit moment (fysiek)

  Het najaar komt eraan en dat betekent weer veel nieuwe games in aantocht. Heb je geen zin om 60 euro neer te leggen voor de zoveelste sequel van een willekeurige blockbuster game? Wees dan niet getreurd, want wij zetten de top 10 beste PS4 budget games die minder dan 30 euro kosten en fysiek zijn voor je op een rij.

  Prey kopen - Nu in de aanbieding voor 22 euro

  Prey kwam een aantal maanden geleden uit. Heb je hem toen niet in huis gehaald? Iedereen kan nu Prey kopen met een flinke korting van wel 45 procent.

  Top 10 beste Xbox One games 2017 - De eerste helft

  We zitten inmiddels alweer halverwege het jaar en we hebben al een hoop mooie games langs zien komen. Maar wat zijn eigenlijk de beste Xbox One games 2017 tot nu toe? Wij bekijken alle games die verschenen zijn voor dit platform, zowel exclusive als niet-exclusive, en zetten tien toffe titels voor je op een rijtje!

  Top 10 beste PS4 games 2017 - De eerste helft

  We nemen een kijkje naar de 10 beste PS4 games 2017 van het eerste halfjaar. Dit gaat uiteraard alleen om de eerste helft van het jaar. Alles is welkom, zowel de PlayStation exclusieve games als de games die ook voor andere consoles zijn uitgekomen. Bekijk welke games er niet mogen ontbreken aan je collectie!

  Top 10 beste PC games 2017 tot nu toe - De eerste helft van het jaar

  De tijd vliegt. Op de E3 zijn tal van toffe games aangekondigd voor de komende maanden, maar welke toffe titels kwamen er de afgelopen maanden uit voor de PC gamers? Je leest het in deze special met de Top 10 beste PC games 2017 tot nu toe.

  7 Bethesda E3 2017 Verwachtingen - Games om naar uit te kijken

  De E3 2017 begint over minder dan drie weken en Bethesda geeft op maandag 12 juni om 04:00 Nederlandse tijd een persconferentie. Wij blikken alvast vooruit en hebben een overzicht gemaakt van onze verwachtingen voor deze persconferentie van Bethesda. In deze special zetten we zeven Bethesda E3 2017 verwachtingen op een rij.

  Top 5 beste wapens in Prey - Sterke schietijzers

  De wereld van Talos I is een gevaarlijke omgeving, waarin jij als Morgan toch wel de benodigde wapens nodig hebt om het te overleven. Prey is genadeloos en het hebben van de juiste schietijzers kan je leven redden. Maar wat zijn de beste? Lees het in de top 5 beste wapens in Prey special.

  De Prey vijanden besproken - Hier moet je voor uitkijken!

  Prey ligt inmiddels een paar weken in de schappen en menig gamer is de strijd op Talos 1 al aangegaan. Dit ruimtestation biedt namelijk huis aan een hoop vijandige aliens die je allemaal een kopje kleiner willen maken. In deze special bespreken we de Prey vijanden die je tegenkomt tijdens het spelen van de game.

  Wat vinden jullie de beste Bethesda game? [poll]

  Deze week willen we weten van welke Bethesda games jij het meeste genoten hebt. Roep al je vrienden op om te stemmen in de poll en dan komen we er volgende week achter wat de beste Bethesda game is!

  Prey tips - Vijf punten om rekening mee te houden in de ruimte

  Prey kan absoluut een vrij uitdagende game zijn die de nodige tactiek vereist. Munitie is aan de schaarse kant, maar ook je alien krachten zijn niet oneindig te gebruiken. Om zonder al te veel kleerscheuren de eindstreep te behalen, vind je hier een aantal Prey tips.

  Prey Review - Een rijzende ster binnen het universum

  Al maandenlang is er van alles te lezen over Prey, de nieuwe game van Bethesda. Het IP is na tig jaar eindelijk herrezen onder het creatieve gezag van Arkane Studios, ontwikkelaar van de Dishonored-franchise. Of dit science-fiction verhaal je bloed sneller doet stromen, lees je in de Prey Review.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.