Wolfenstein en Arkane Collections voor Xbox Series X en S duiken op

  Het lijkt erop dat Microsoft meteen wil gaan profiteren van de overname van Bethesda en Zenimax. Op de website van ESRB zijn namelijk Wolfenstein en Arkane Collections opgedoken voor de Xbox Series X en S.

  Afgelopen maand heeft Microsoft een grote slag gemaakt als het aankomt op de strijd met Sony. Als een donderslag bij een heldere hemel maakte het Amerikaanse bedrijf namelijk bekend dat het Zenimax en Bethesda heeft overgenomen, inclusief de bijbehorende studio’s en franchises. Een schat aan IP’s als The Elder Scrolls, Fallout, DOOM en meer.

  Microsoft wil nu meteen gaan profiteren van haar nieuwe franchises. Op de website van ESRB - de rating board voor Noord-Amerika - zijn namelijk de Wolfenstein Alt History Collection te vinden en Dishonored & Prey Arkane Collection. De twee collecties zijn al eerder dit jaar uitgekomen, maar de nieuwe ratings zijn voor de Xbox Series X en S versies. Waarschijnlijk kan je op 10 november al meteen aan de slag met de next-gen versies van de bomvolle collecties.

  Wat zit er in de Wolfenstein en Arkane Collections?

  Wie namelijk op zoek is naar flink wat tijdverdrijf doet er goed aan om beide collecties in de gaten te houden. De Wolfenstein Alt History Collection bestaat namelijk uit de titels Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein: The Old Blood, Wolfenstein II: The New Colossus en Wolfenstein: Youngblood.

  De naam van de Dishonored & Prey Arkane Collection verraadt natuurlijk al een beetje wat je in de collectie kan vinden, te weten: Dishonored, Dishonored 2, Dishonored: Death of the Outsider en natuurlijk Prey.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.