Nedgame Xbox One sales - allemaal 12 euro!

  Op Nederlandse webshop Nedgame.nl worden er flinke kortingen weggegeven op de goede games. Veel van deze games kosten slechts 12 euro, haal ze voordat het te laat is. Bekijk in deze special de beste Nedgame Xbox One sales voor maar 12 euro.

  10. Dishonored Definitive Edition & Death of the Outsider

  We beginnen de lijst met Nedgame Xbox One sales met de Dishonored Definitive Edition en de Dishonored Death of the Outsider editie. Beide games kosten nu maar 12 euro in de Nedgame website. In Dishonored moet je op Assassin’s Creed-achtige wijze je vijanden besluipen en vermoorden zonder daarbij te worden gezien.

  Het verhaal gaat over Corvo, iemand die ervan wordt beschuldigd de dochter van een van de belangrijkste personen van de wereld te hebben ontvoerd. Je leert allerlei speciale krachten kennen zoals teleporteren, ratten op iemand afsturen, de tijd doen vertragen en krachtige zwaardaanvallen. Bekijk onze Dishonored: Death of the Outsider review om te kijken of de game iets voor jou is.

  Koop Dishonored Definitive Edition & Death of the Outsider bij Nedgame.nl voor 12 euro.

  9. Gears of War Ultimate Edition

  Op nummer negen in deze lijst met beste Nedgame Xbox One sales voor 12 euro staat de Gears of War Ultimate Edition. Gears of War is een brute game waarin er veel geweld te pas komt. Je speelt in de game als Marcus, een soldaat die beschikt over vele wapens waarbij je moet denken aan frag grenades, kettingzagen en snipers. In onze Gears of War Ultimate Edition review geven we de game een 8,5. In onze review staat:

  “Gears of War is een third-person shooter met een postapocalyptische settting. Jij kruipt in de huid van de nonchalante breedgeschouderde Marcus Fenix, die op de planeet Sera even orde op zaken moet stellen. Want de planeet wordt bruut verstoord door vijanden: de Locust. Laten dat nou bepaald geen lieverdjes zijn! Toegegeven, het verhaal is niet heel spectaculair en had wat meer om het lijf mogen hebben, maar het kan ermee door.”

  Koop Gears of War Ultimate Edition nu bij Nedgame.nl voor 12 euro.

  8. Moto Racer 4

  Op plek acht in deze lijst met 10 Nedgame Xbox One sales voor maar 12 euro staat Moto Racer 4. In Moto Racer 4 ga je als motorracer door het leven en betreed je de meest gevaarlijk circuits. Deze circuits bevinden zich overal op de wereld, in de Verenigde Staten en in de woestijn. Ontwijk de vele obstakels die je op je pad tegenkomt om als eerste over de finish te scheuren.

  Als kritiek in onze Moto Racer 4 review was alleen wel dat Moto Racer 4 een beetje in de tijd achterblijf en dat de banen veel van hetzelfde zijn. De game beschikt ook over VR-mogelijkheden, dus dat maakt de game alleen nog maar beter. De game beschikt over een mooi grafisch vermogen en biedt voldoende mogelijkheden.

  Koop Moto Racer 4 nu bij Nedgame.nl voor 12 euro.

  7. Murdered: Soul Suspect

  Deze game is ook enkel 12 euro door de Nedgame Xbox One sales, het gaat hier om Murdered: Soul Suspect. In deze game staat het verhaal centraal, niet zozeer de gameplay. Murdered: Soul Suspect is een puzzelgame, je bent een detective die een mysterieuze moordzaak moet oplossen. De moord die op jou gepleegd is, moet jij zelf oplossen.

  Dan denk je misschien, maar hoe kan dat dan? Je bent in Murdered: Soul Suspect nog wel zelf in staat na te denken over wie jou heeft vermoord. De game kreeg in onze Murdered: Soul Suspect review een 7,5 met als pluspunten dat de game verslavend, interessant en boeiend is.

  Koop Murdered: Soul Suspect voor 12 euro bij Nedgame.nl.

  6. Dead Rising 3

  In Dead Rising 3 speel je als jonge monteur Nick Ramos die in een grote, open wereld moet zien te overleven. De game speelt zich namelijk tien jaar na een zombie-Apocalyps af en jij moet proberen levend de stad Los Perdidos uit te komen. Om de zombies tegen te gaan moet je gebruik maken van de wapens die je op straat vindt.

  Dead Rising 3 is een spel waarin je tactisch moet nadenken over hoe je zombies je neerslaat, welke middelen gebruik je? Een zwaard, een molotovcocktail of een auto? Bekijk onze Dead Rising 3 review en kom meer te weten over deze game die overigens al meer dan tien jaar geleden uitkwam. De game is nu 12 euro door de Nedgame Xbox One sales.

  Koop Dead Rising 3 voor 12 euro bij Nedgame.nl.

  5. Watch Dogs Complete Edition

  De Watch Dogs Complete Edition is nu ook flink in de korting door Nedgame Xbox One sales. De game, gemaakt door Ubisoft, beschikt over alle DLC’s en andere updates. In Watch Dogs speel je als Aiden Pearce, een hacker die werkelijk alles in San Francisco kan hacken met zijn telefoon. Je gaat op zoek naar degene die jou en je familie aardig wat trauma’s heeft bezorgd.

  De Watch Dogs games worden niet altijd even goed ontvangen. Toch gaven wij Watch Dogs een 8,5 in onze Watch Dogs review. Watch Dogs 2 krijgt van ons een 8. De Complete Edition kostte normaal gesproken iets rond 30 euro en is dus meer dan de helft goedkoper geworden.

  Koop Watch Dogs Complete Edition nu bij Nedgame.nl voor 12 euro.

  4. Homefront the Revolution

  Homefront the Revolution is een game waarin je moet strijden tegen Koreaanse bezetters. Het verhaal speelt zich af in Amerikaanse stad aan de oostkust Philadelphia, buiten die stad bestaan er zogenaamde zones. In die zones zijn er kleine groepen een revolutie tegen de Koreaanse onderdrukkers aan het voorbereiden.

  Homefront the Revolution is een open wereld game waarin je vecht voor Amerikaanse vrijheid. De game kreeg in onze Homefront te Revolution review een magere 5. In de review staat dat deze game de speler perfect kan laten zien en laten voelen hoe onderdrukking is. Zeker het proberen waard dus.

  Koop Homefront The Revolution nu bij Nedgame.nl voor 12 euro.

  3. Prey

  Op nummer drie in deze lijst met Nedgame Xbox One sales voor maar 12 euro staat Prey. Prey is een game waarin je speelt als Morgan Yu, een mens waarop geëxperimenteerd is. Je ontsnapt op gegeven moment uit je laboratorium en komt erachter dat het ruimteschip waarop je je bevindt vol zit met aliens. De game is gemaakt door Bethesda en heeft veel weg van de Dishonored franchise. In onze Prey review krijgt de game een 8,5 en staat:

  “Het verhaal van Prey zit bijzonder goed in elkaar, waarbij de speler als het ware zijn eigen ervaring schept. Een vrij uniek concept wordt gecombineerd met een typisch vleugje Arkane Studios, waardoor je dus à la Dishonored verschillende eindes kan verwachten. Bovendien staat er aan het einde van de rit, zonder al te veel te spoilen, nog een enorm grote verrassing op je te wachten, die de funderingen van je overtuigingen doet schudden.”

  Koop Prey nu bij Nedgame.nl voor 12 euro.

  2. L.A. Noire (Remaster)

  L.A. Noire is een game die zich afspeelt na de Tweede Wereldoorlog in Hollywood, Los Angeles. Je neemt de rol aan van Cole Phelps, een ex-militair die zich na de oorlog heeft aangesloten bij de LAPD, Phelps moet tijdens het spel een reeks misdaden oplossen om zo te promoveren binnen de politie. De film heeft allerlei elementen uit de jaren '40 en die sfeer voelt prettig aan. Dit staat in onze L.A. Noire review:

  "Waar de game nog altijd in excelleert is het neerzetten van de sfeer. De shockerende gebeurtenissen waar Cole mee te maken krijgt hangen als een grauwe, donkere sluier over de wereld heen en de ouderwetse soundtrack ondersteunt dit perfect. Als detective word je geconfronteerd met de slechte kant van mensen die liegen, verraden, jaloers zijn en wat niet meer. Iedereen heeft zijn eigen waarheid, maar jij moet de onderste steen boven krijgen."

  Koop L.A. Noire (Remaster) nu bij Nedgame.nl voor maar liefst 12 euro

  1. Shadow of Mordor Game of the Year Edition

  Op nummer één in deze lijst met Nedgame Xbox One sales staat de Shadow of Mordor Game of the Year Edition. Het verhaal van Shadow of Mordor vindt zich plaats tussen The Hobbit en The Lord of the Rings en gaat over de terugkeer van Sauron naar Mordor. Als speler neem je de rol van Talion aan, een Ranger die terug tot leven wordt gebracht door een mysterieuze geest.

  Talion heeft zijn familie en alles wat hij liefhad verloren en is daarom uit op wraak. Tijdens het spelen van Shadow of Mordor ontraadsel je de geheimen rondom de geest die je met je meedraagt. Je komt meer te weten over de Rings of Power en confronteert op het einde de ultieme vijand.

  Koop de Shadow of Mordor Game of the Year Edition nu bij Nedgame.nl voor maar 12 euro.

  Bekijk deze 10 Nedgame Xbox One sales, allemaal games voor 12 euro

  Dat waren de 10 beste games die op dit moment in de korting zijn bij Nedgame voor de Xbox One. Er staan ook deals voor PlayStation 4 op de Nedgame website, dus indien je een PlayStation hebt, kun je die ook in de gaten houden. Welke van deze games ga je met korting kopen? Laat het ons weten in de comments!

  Devil May Cry HD Collection

  Verkijgbaar vanaf 3 april 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.