10 games die je de komende maanden weer moet spelen wegens E3 aankondigingen

  Tijdens de E3 hebben we veel games gezien. Het nadeel: we moeten nog zo lang wachten tot we ze kunnen spelen. Terwijl we wachten kunnen we gelukkig wel terugvallen op games die al wel zijn verschenen. Dit zijn de tien beste games die je de komende maanden moet spelen wegens E3 aankondigingen.

  10. The Legend of Zelda Breath of the Wild

  Tijdens de E3 is het vervolg van Nintendo’s meest ambitieuze games van de laatste tijd aangekondigd. Alhoewel er nog vrij weinig over de game bekend is, zijn al een heleboel The Legend of Zelda-fans erg enthousiast. Het vorige deel was erg goed en iedereen is benieuwd hoe Nintendo dit wil gaan overtreffen.

  Sowieso is het geen overbodige luxe om The Legend of Zelda Breath of the Wild weer eens te spelen. Het spel kent zo'n grote open wereld dat je er uren in kunt verdwalen. De kans is klein dat je alles wat dit spel te bieden heeft al hebt ontdekt. In elk klein hoekje ligt weer een geheim verborgen dat je mogelijk over het hoofd hebt gezien. Echt een spel om urenlang non-stop te spelen!

  9. Super Smash Bros. Ultimate/Banjoo Kazooie

  Nog even en dan komt de all-time Rare-favoriet Banjo Kazooie naar Super Smash Bros. Ultimate. Ook is de held van Dragon Quest voor dit spel aangekondigd. Er komt downloadable content aan waar veel mensen naar uitkijken. Het kan dus geen kwaad om nog even Super Smash Bros. Ultimate erbij te pakken om je voor te bereiden op die nieuwe personages. Op die manier kun je toch eventjes oefenen!

  Als je geen zin hebt om flink te smashen, dan is het raadzaam om de oude klassieker er weer eens bij te pakken. Mocht je dit pareltje nog in huis hebben als origineel spel of als onderdeel van de Rare Replay Collection, dan is dit het moment hem te spelen! Op die manier ben je volledig voorbereid als Banjoo Kazooie naar Smash komt!

  8. The Legend of Zelda: Link’s Awakening

  Tijdens de Nintendo E3 livestream zagen we al meer voorbij komen van de remake van The Legend of Zelda: Link’s Awakening. Erg tof, maar het duurt nog even voor je ermee aan de slag kunt. Om toch alvast in de sfeer te komen, kan het een idee zijn om het origineel er weer eens bij te pakken. Dit originele spel is momenteel op heel veel manieren heel makkelijk te verkrijgen.

  Zo is The Legend of Zelda: Link’s Awakening al meermalen als virtual console verschenen op bijvoorbeeld de 3DS en de Nintendo Wii U. Mocht je die toentertijd op de kop hebben getikt, dan is dit je kans om er nog even in te duiken. Natuurlijk kan de echte ouderwetse versie op de Game Boy ook niet ontbreken.

  7. FIFA 19

  Tijdens de E3 kregen we het een en ander al mee van FIFA 20. Het duurt daarentegen nog even voor we aan de slag kunnen gaan in deze nieuwste telg van de FIFA-games. Sport er daarom gerust nog even op los in FIFA 19. Op dit moment is FIFA 19 namelijk nog steeds een prima game om samen met je vrienden te spelen. Zo kom jij erachter wie nu echt de beste voetballer is.

  Door dit spel nu nog even erbij te pakken, ben jij straks helemaal voorbereid op FIFA 20. Als een ware prof weet je straks het ene na het andere doelpunt te schieten. Maak jij straks iedereen in?

  6. Resident Evil 5 en 6

  Resident Evil 5 en 6 zijn aangekondigd voor de Nintendo Switch. Hierdoor is het weer mogelijk om flink te griezelen. Dit keer zelfs onderweg, want het voordeel van de Switch is dat je het zowel op de televisie als onderweg op het apparaat zelf kunt spelen. Ideaal om dit spel straks in de trein te spelen. Tenzij je natuurlijk naast iemand plaatsneemt die en zwak hart heeft.

  Ook is het geen overbodige luxe om er eens een andere Resident Evil bij te pakken. Ondertussen zijn er al voldoende games uitgekomen om je dagenlang te vermaken. Op het moment kun je Resident Evil 0, Resident Evil en Resident Evil 4 al in de Nintendo Switch eShop kopen. In de herfst van dit jaar worden hier ook Resident Evil 5 en Resident Evil 6 aan toegevoegd.

  5. Pokémon X/Y/Omega Ruby/Alpha Sapphire

  Als je toch liever op pad gaat met wat schattige beesten dan al die monsters uit Resident Evil, dan kun je natuurlijk ook nog in de wereld van Pokémon duiken. Tijdens de E3 hebben we weer wat extra beelden gezien voor de nieuwste games voor de Nintendo Switch. Het gaat hier natuurlijk over Pokémon Sword en Shield.

  Om je voor te bereiden op deze nieuwe games zou je elke oude Pokémon game erbij kunnen pakken. De nieuwe game krijgt een compleet nieuwe generatie Pokémon, maar kent ook Pokémon uit de oude generaties. Wanneer je juist de games speelt die je tussendoor hebt gemist, is het straks een feest van herkenning om op de Switch ook al die andere generaties voorbij te zien komen.

  4. Watch Dogs

  Tijdens de E3 presentatie van Ubisoft werd Watch Dogs Legion aangekondigd. Dit nieuwe deel speelt zich af in Londen. Dit keer ga je niet met maar één personage aan de slag, maar kruip je in de huid van verschillende personages. Je kunt verschillende NPC’s rekruteren die je zullen helpen in je avontuur.

  Om je voor te bereiden, zijn er twee toffe games om alvast in te duiken. Dit zijn Watch Dogs en Watch Dogs 2. Op die manier ben jij helemaal één met die spelwereld op het moment dat Watch Dogs Legions op 6 maart 2020 uitkomt. Hacken die handel!

  3. Prey/Dishonored

  Tijdens de E3 maakten we ook kennis met de nieuwste game van ontwikkelaar Arkane. Dit wordt Deathloop. Een game waarbij een complete gekte is losgebarsten en er tot op de dood wordt gevochten. De game belooft veel actie met zich mee te brengen. Toch is het nog onbekend wanneer we ervan kunnen genieten,

  Tot die tijd is het daarom interessant om even terug te kijken op andere games die Arkane heeft gemaakt. Neem bijvoorbeeld Prey en Dishonored. Zeker games om nog eens uit de kast te halen en ondertussen nog eens te spelen. Op die manier weet je helemaal waar Arkane met Deathloop toe in staat is qua niveau.

  2. Marvel’s Spider-Man

  Fans van superhelden kunnen uitkijken naar de nieuwe Marvel’s Avengers game. Tijdens de E3 hebben we een heleboel voorbij zien komen van de game. Ondertussen hebben de Avengers de harten van een hoop superhelden-fans veroverd. Eerst gebeurde dit al met de films, maar mogelijk straks ook met de game.

  Toch moeten we nog even wachten tot de game er is. 15 mei 2020 komt die pas uit! Gelukkig kunnen we naast de films in ieder geval al op een andere manier van de Avengers genieten. Alhoewel Spider-Man niet in de Avengers game zit, is hij officieel wel een Avenger. En mag hij nu net een hele toffe exclusieve titel op de PlayStation 4 hebben. Zo kun je toch nog even de superheld uithangen!

  1. Animal Crossing: New Leaf

  Tijdens de E3 livestream van Nintendo werd er verder dik uitgepakt met de nieuwste Animal Crossing game voor de Nintendo Switch. Er werden veel nieuwe gameplay mogelijkheden getoond. Veel fans waren enthousiast. Niet gek als je bedenkt dat het al even geleden is dat er een volwaardige Animal Crossing game naar de markt kwam. De Nintendo Wii U werd overgeslagen namelijk!

  De meest volwaardige Animal Crossing game is tot nu wel Animal Crossing New Leaf op de Nintendo 3DS. Als je een beetje in de sfeer van de serie wilt komen, dan is dit echt een game om er weer even bij te pakken. Dit spel leent zich perfect om tussendoor even te spelen. En voor je weet stop je er honderden uren in.

  Beste games E3 aankondigingen

  Door E3 willen we weer een hoop oude games erbij pakken. Welke raad jij anderen nog aan? Laat het ons weten in de reactie hieronder en alvast veel speelplezier.

  Animal Crossing: New Leaf

  Verkijgbaar vanaf 14 june 2013

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.