Wat worden de gratis PS Plus games van augustus 2020?

  Op dit moment kunnen we nog volop genieten van de PlayStation Plus games van juli 2020. Achter de schermen maakt Sony zich ongetwijfeld al klaar voor de PS Plus games van augustus 2020. Voor de onthulling van volgende week doen wij alvast een voorspelling wat deze games worden. Gaat Sony komende maand los met een fighting game?

  Square-Enix

  Update - De PS Plus games van augustus zijn onthuld!

  Het is dan eindelijk zover. De PS Plus games van augustus 2020 zijn bekendgemaakt. Je kunt hier alles lezen over welke games er deze maand op je te wachten staan en vanaf wanneer je ze kunt downloaden.

  World of Final Fantasy

  Square Enix heeft de komende maand een grote maand voor de boeg. Niet alleen komt Final Fantasy: The Crystal Chronicles Remastered uit, maar de gesloten bèta van Avengers begint binnenkort ook. Het zijn twee games die niet misselijk zijn, maar we verwachten dat Square Enix er nog wat bovenop doet met een gratis PS Plus game in de line-up van augustus 2020.

  De gratis game zou volgens ons World of Final Fantasy kunnen worden. In World of Final Fantasy doorloop je een enorm avontuur in een mysterieus land, terwijl je geheugen je in de steek laat. De enige manier om je geheugen terug te krijgen is door monsters te vangen in de wereld en dat doe je door met ze te vechten en ze te rekruteren voor je team. Onderweg kom je bekende figuren uit verschillende Final Fantasy games tegen die je kunt stapelen op je hoofd om zo een onverslaanbare stack te maken!

  Tekken 7

  Gezien de afgelopen maanden door Sony aandacht besteed is aan grote titels uit verschillende genres, verwachten wij dat Sony wel eens een nieuw genre aan het rijtje toe zou kunnen voegen. De afgelopen maanden kregen we simulatoren, racing games, basketbal en avonturengames voorgeschoteld, maar één genre ontbrak: fighting games. Daarom denken we dat Sony deze maand met Tekken 7 komt in de PlayStation Plus line-up.

  Tekken 7 brengt het epische laatste deel naar de franchise met een volwaardige verhaalmodus, nieuwe karakters en terugkerende vechtersbazen zoals Jin Kazama, Heihachi Mishima, King en Brian Fury. De gevechten in Tekken 7 zijn dynamischer dan ooit door de toevoeging van Rage-arts, Power-crushes en Rage-Drives en dat alles wordt nog intenser door de cross-overs met personages uit verschillende franchises zoals Akuma uit Street Fighter.

  Kun je niet wachten om je vuisten te ballen? Tekken 7 kun je ook bij bol.com kopen voor 21,75 euro.

  Prey

  Arcane Studios kennen we allemaal van titels als Dishonoured en het recent aangekondigde Deathloop. Door die aankondiging verwachten we dat Sony ons een game van Arkane geeft in de PlayStation Plus line-up van augustus. Die game is volgens ons Prey, waarin jij aan boord van een ruimtestation te maken krijgt met aliens met bizarre krachten.

  De Typhon, zoals de wezens heten, hebben namelijk de kracht om te veranderen in alles in de omgeving. Zo kan het zijn dat je een stoel ziet staan, maar dat die stoel later ineens weg is of je ineens aanvalt. Het klinkt vreemd, maar zorgt in de game voor een beklemmend gevoel waarbij ieder voorwerp een potentiële vijand is.

  Sheltered

  De komende maand krijgen we weer een mooie post-apocalyptische game voor onze kiezen met Wasteland 3. Daarom verwachten wij dat Sony ons een andere game in een soortgelijke setting geeft in augustus. De kleinere PlayStation Plus game voor augustus die wij in gedachten hebben is Sheltered. Deze game speelt zich na een Apocalyps af en laat jou je gezin beschermen. Je moet zorgen dat ze koste wat het kost veilig blijven en daarbij moet je rekening houden met allerlei elementen. Denk aan honger, dorst, straling en mentale aandoeningen zoals claustrofobie.

  Hierbij krijg je vele morele keuzes voorgeschoteld. Denk aan de keuze voor wie eten moet verzamelen of op zoek moet naar andere voorraden, maar ook wat je met een lijk moet doen. Eet je deze op of begraaf je het? De wereld zit vol gevaren en één verkeerde beslissing kan zorgen voor het einde van jou en je gezin.

  Tekken 7

  Verkijgbaar vanaf 2 june 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.