Mass Effect Legendary Edition

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, role-playing, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door BioWare en uitgegeven door Electronic Arts

  Mass Effect Legendary Edition Artikelen

  Game releases mei 2021 - Resident Evil en Mass Effect!

  Een aantal van de grotere game releases van april kwamen letterlijk op de laatste dag van de maand uit. Velen zullen het nog te druk hebben met het fotograferen van Pokémon of het overleven op een veranderende wereld om bezig te zijn met aankomende games. Maar mei 2021 is toch echt begonnen, dus laten we kijken wat we de komende weken kunnen gaan spelen!

  Column: Seks in games - een vals taboe?

  Tegenwoordig zien we steeds vaker seks in games en zijn er gelijktijdig steeds meer mensen die er moeite mee lijken te hebben. Toch is het een beetje een vals taboe, want het lijkt door het grootste gedeelte van gamers geaccepteerd te worden.

  Mass Effect Legendary Edition verbeteringen die we willen zien

  Deze lente kunnen we het verhaal van Commander Shepard van de Mass Effect serie opnieuw beleven met de Mass Effect Legendary Edition. Deze geremasterde editie bundelt de drie Mass Effect delen samen met alle DLC’s inbegrepen. Wij zetten vijf Mass Effect Legendary Edition verbeteringen op een rij die wij hopen te zien!

  Top 5 beste PS4 games om in 2021 naar uit te kijken

  De next-gen consoles zijn uitgebracht door Sony en Microsoft, maar dat betekent niet dat er geen nieuwe games uitkomen voor de huidige generatie consoles. Als eigenaar van een PS4 heb de je dan ook deze top 5 games om naar uit te kijken in 2021!

  Mass Effect Legendary Edition Nieuws

  Mass Effect Legendary Edition 120 fps op Xbox Series X, niet op PS5

  Mass Effect Legendary Edition krijgt op de Xbox Series X een framerate van maar liefst 120 fps, terwijl de PS 5 het moet doen met de 'standaard' 60 fps. De reden voor dit opvallende verschil is er helaas nog niet. Mogelijk dat dit nog aangepast gaat worden, maar daarvoor moeten we helaas nog enige tijd wachten.

  Day One patch Mass Effect Legendary Edition groter dan originele games

  Fans van Mass Effect kunnen binnenkort met de ultieme versie van de originele trilogie aan de slag dankzij Mass Effect Legendary Edition. Die game zal naar verluidt wel een flinke Day One patch krijgen, die maar liefst groter is dan alle originele games.

  BioWare toont flinke grafische upgrade Mass Effect Legendary Edition

  BioWare is niet alleen bezig met een compleet nieuwe Mass Effect game, maar komt ook dit jaar met Mass Effect Legendary Edition. Deze remaster van de originele trilogie krijgt een flinke grafische upgrade en dat heeft de ontwikkelaar nu ook duidelijk laten zien.

  Mass Effect Legendary Edition mist DLC

  Eerder deze week konden we genieten van de reveal trailer van de Mass Effect Legendary Edition en kregen we zelfs een releasedatum. Toch komt Bioware nu met een beetje slecht nieuws, namelijk dat een DLC pakket mist.

  Mass Effect Legendary Edition releasedatum onthuld

  Eindelijk hebben we beelden van de aankomende remaster van de originele Mass Effect trilogie. Bioware laat in de reveal trailer enkele upgrades zien en de Mass Effect Legendary Edition releasedatum is onthuld.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.