‘Geliefde trilogie komt naar Xbox Game Pass’

News
maandag, 22 november 2021 om 15:30
schermafbeelding 2020 11 09 om 091913f1604909987
Een nieuwe lek heeft onthuld dat mogelijk de Mass Effect Legendary Edition naar de Xbox Game Pass komt.
Een nieuwe lek over de Xbox Game pass onthult dat mogelijk de Mass Effect Legendary Edition naar de Xbox One en Xbox Series X/S komt. Het is nog niet bekend of deze game ook zal worden toegevoegd via EA Play.
Het lek is ontstaan omdat bij de collectie van de Poolse Microsoft Store Mass Effect Legendary Edition stond met een Xbox game Pass Logo. Inmiddels is het logo alweer weggehaald, maar Microsoft en EA hebben hier niks over gezegd.

Mass Effect Legendary Edition bevat alle DLC

De populaire sci-fi-trilogie van Bioware werd dit voorjaar opnieuw uitbracht in de vorm van Mass Effect Legendary Edition. De nieuwe versie is een 4K remaster van de originele trilogie. Naast de drie games bevat de Legendary Edition ook 40 verschillende DLC die in de loop van de games zijn uitgebracht. Het is dus een geweldige kans om kennis te maken met de franchise. De game deed het beter dan dat EA had verwacht en had goede kritieken en verkoopcijfers.
Of Mass Effect Legendary Edition ook echt naar de Xbox Game Pass komt is nog onbekend. EA heeft wel al bekendgemaakt dat er een nieuwe Mass Effect game aankomt en die game heeft ook al haar eerste teaser trailer gekregen.

Populair Nieuws