Mass Effect Legendary Edition succesvoller dan EA had verwacht

News
donderdag, 05 augustus 2021 om 15:00
mass effect legendary editionf1621239484
De remaster van de originele Mass Effect trilogie, genaamd Mass Effect Legendary Edition, is goed ontvangen. Dat heeft niet alleen voor goede kritieken gezorgd, maar ook goede verkoopcijfers. Die zijn een stuk hoger dan EA had verwacht.
Mass Effect Andromeda, het nieuwste deel in de franchise, was een tegenvaller voor veel fans van de reeks. Velen keken dan ook met smart uit naar Mass Effect Legendary Edition, een remaster van de geliefde originele trilogie over Commander Shepard en zijn missie om de Reapers te stoppen.
Hoewel EA geen dramatische verkoopcijfers voor de remaster had verwacht, hebben de daadwerkelijke sales wel de verwachtingen overtroffen. Dat zegt de CEO van EA, Andrew Wilson, tijdens de aandeelhoudersvergadering over de laatste kwartaalcijfers, meldt IGN.

Nieuwe Mass Effect in de maak

Het tweede bezoekje aan de originele trilogie is dus een groot succes geweest voor EA en ontwikkelaar BioWare, maar dat is niet het enige wat er gaande is voor de franchise. BioWare werkt momenteel namelijk ook aan een nieuwe Mass Effect game. Wat we precies van de game kunnen verwachten is nog onbekend, want de studio heeft tot nu toe alleen een korte teaser getoond. Wel zijn er weer een aantal veteranen naar BioWare teruggekeerd om te helpen met de ontwikkeling van de game.

Populair Nieuws