Halo: The Master Chief Collection

  Uitgebracht voor Xbox One & PC

  Genres: Actie, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door 343 Industries en uitgegeven door Microsoft Studios

  9

  Halo: The Master Chief Collection Artikelen

  De 5 beste Xbox One exclusives ooit

  Met de Xbox Series X op komst komt natuurlijk een heleboel hype mee. Dit niet alleen door de verbeteringen van de console, maar ook vanwege een aantal vette exclusives. Hoewel PlayStation er om bekend staat betere exclusives te hebben, heeft Xbox ondertussen ook een heel aantal erg goede games die alleen op de console van Microsoft gespeeld kunnen worden. Vandaag gaan wij de vijf beste Xbox One exclusives af.

  Deze Xbox One games moet je spelen voordat next-gen arriveert!

  Nog een paar weken geduld en dan lanceren de Xbox Series X en S. Eén aanblik van de next-gen graphics en je wil waarschijnlijk nooit meer terug naar games van de huidige generatie. Deze Xbox One games, die geen Xbox Series X upgrade krijgen, moet je dan ook gespeeld hebben voordat next-gen arriveert!

  Top 10 beste Xbox One games ooit - Alleen het allerbeste

  Nu de Xbox Series X eind van het jaar verschijnen is het tijd om terug te kijken op de huidige generatie. Met de Xbox One en Xbox One X heeft Microsoft voor veel plezier in de huiskamers gezorgd. Deze generatie kende een prachtige lijst grote en meeslepende games, alsook pareltjes van kleinere games die iedere gamer eigenlijk gespeeld moet hebben. Bovendien zijn veel van deze games via de Game Pass service van Microsoft te spelen. Wij blikken terug op de huidige generatie met de tien beste exclusieve games van de Xbox One.

  De beste games die je nu met de Xbox Game Pass kan spelen

  Met de next-gen consoles die eind dit jaar moeten uitkomen ligt er weer een oorlog tussen Microsoft en Sony op de loer. De Amerikaanse consolefabrikant heeft alleen een geheim wapen in handen: de Xbox Game Pass. Dit zijn de beste games die je nu al op de dienst kan vinden.

  De tien gamescom 2019 games om het meest naar uit te kijken

  E3 2019 is gekomen en gegaan, dus dat kan maar één ding betekenen. Het is weer tijd voor gamescom! Aangezien de beurs in Keulen om de hoek staat, zetten we de tien gamescom 2019 games om naar uit te kijken op een rijtje!

  Halo: The Master Chief Collection Nieuws

  Halo The Master Chief Collection krijgt 120 fps op Xbox Series X

  Microsoft heeft aangegeven dat Halo: The Master Chief Collection een 120 frames per seconde (fps) update krijgt voor Xbox Series X en S. De gamebundel krijgt daarnaast aanpassingen in de split screen-functie. De update komt op 17 november naar de game.

  Halo The Master Chief Collection Steam release bekendgemaakt

  De Halo The Master Chief Collection zal uitkomen op Steam. Dit is bekendgemaakt door Microsoft. De game is al te vinden op de website van Steam, ook al staat daarbij dat het item nog niet beschikbaar is. De collectie zal voor de PC uitkomen in chronologische volgorde en de release wordt verspreid per game.

  Halo Master Chief Collection komt in september naar Game Pass

  Microsoft heeft bekendgemaakt dat de Halo Master Chief Collection in september naar de Xbox Game Pass komt. In de collectie zitten de eerste vier Halo games bij elkaar.

  Halo The Masterchief Collection Xbox One X versie krijgt opfrisbeurt

  De nieuwe Xbox One X zal de grafische mogelijkheden van games flink verhogen. Mooi voor nieuwe games, maar ook een aantal oude spellen krijgt een opfrisbeurt om weer eens aangeslingerd te worden. Zo ook de Halo The Masterchief Collection Xbox One X versie, waarvoor in 2018 een flinke update komt.

  Xbox Live Deals - Battlefield, Halo en Star Wars

  De wekelijkse Xbox Live deals zijn weer bekend. Deze week is de lijst enorm lang met ook veel titels voor de Xbox 360 in de uitverkoop. Vooral de Battlefield Xbox Live deals voor zowel Xbox One als 360 kan je niet laten gaan als je een van de consoles bezit.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.