Reageer en Win: Maak nu kans op gratis kaartjes voor The Fall Guy

Article
vrijdag, 26 april 2024 om 16:00
the fall guy st 3 jpg sd high copyright 2023 universal studios all rights reserved
Filmliefhebbers kunnen weer kans maken op een mooie prijs. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk bioscoopkaartjes weg voor Fall Guy.

Reageer en Win - Fall Guy

De laatste jaren is Ryan Gosling één van de grootste sterren van Hollywood geworden. Zelfs met zijn rol als Ken in Barbie wist hij de show te stelen met het nummer ‘I’m Just Ken’. En dat met een tegenspeelster als Margot Robbie als de titelfiguur.
In Fall Guy, dat vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen draait, speelt Gosling juist een heel ander soort rol. De acteur stapt namelijk in de schoenen van Colt Seavers, een ervaren stuntman die een jaar geleden om meerdere redenen uit de filmwereld is gestapt. Hij moet alleen weer in actie komen als de ster van een grote Hollywood-productie (Aaron Taylor-Johnson), en die normaal de eer opstrijkt voor zijn werk, vermist raakt.
Gosling en Taylor-Johnson zijn niet de enige grote namen in The Fall Guy. In de film spelen namelijk ook Emily Blunt, die de ex van Seavers speelt en bovendien de regisseur van de grote filmproductie, en Hannah Waddingham als meedogenloze producent.
The Fall Guy is geregisseerd door David Leitch, een voormalig stuntman die sindsdien spectaculaire films heeft gemaakt als Bullet Train en Deadpool 2. De film is dan ook een ode aan de stuntman en de meest persoonlijke film van Leitch tot nu toe.
Wil je de nieuwe film niet missen? Dan hebben we goed nieuws voor je. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk 3x twee bioscoopkaartjes weg voor The Fall Guy.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).