Gran Turismo 7 Artikelen

  10 PlayStation sequels die de PS5 next-gen kunnen laten winnen

  Hoewel we nog maar weinig weten over de daadwerkelijke release van de PlayStation 5 kunnen we al wel flink speculeren over welke games Sony uit moet brengen. Specifiek hebben we het over PlayStation sequels die ervoor kunnen zorgen dat Sony de volgende generatie wint. Het Japanse bedrijf staat nu aan de top en met deze PlayStation sequels kan de PS5 ook next-gen winnen!

  Alle E3 2015 geruchten op een rijtje!

  Over een paar weken begint de E3 2015 en er wordt nu al gespeculeerd wat we hier zullen zien. Dat zorgt voor veel geruchten, daarom hebben we de gelekte E3 2015 geruchten op een rijtje gezet. We zijn benieuwd welke E3 2015 geruchten werkelijkheid worden.

  Top 10 racegames

  De poll is weer gesloten en jullie hebben mogen stemmen op de beste racegame. We hebben jullie een aardige lijst voorgeschoteld, dus laten we kijken welke tien games eruit zijn gerold.

  Gran Turismo 7 Nieuws

  Gran Turismo 7 release aangekondigd tijdens PS5 reveal

  Ook op de volgende generatie consoles kunnen raceliefhebbers aan hun trekken komen. Tijdens het PS5 reveal event is namelijk Gran Turismo 7 aangekondigd!

  Gran Turismo 7 kan volgend jaar al uitkomen

  Gran Turismo 7 zal misschien volgend jaar al uitkomen op de PlayStation 4. Dat laat Kazunori Yamauchi, baas van ontwikkelaar Polyphony Digital, weten.

  Gran Turismo 7 krijgt geen proloog en maakt gebruik van 'standard cars'

  Kazunori Yamauchi, baas van ontwikkelaar Polyphony Digital, geeft aan dat de studio aan een nieuwe Gran Turismo voor de PlayStation 4 werkt. Hij acht het onwaarschijnlijk dat de game nog in 2014 uitkomt, zegt hij tegen Eurogamer.

  Gran Turismo 7 in 2014 is mogelijk

  Terwijl Gran Turismo 6 nog uit moet komen voor de PlayStation 3 - dit doet de game op 6 december - is de president van ontwikkelaar Polyphone Digital, Kazunori Yamauchi, al aan het praten over het volgende deel in de racefranchise.

  'Gran Turismo 7 over twee jaar op PlayStation 4'

  Kazunori Yamauchi, producent van Gran Turismo, heeft laten weten dat de succesvolle serie van Gran Turismo over ongeveer twee jaar een nieuw deel moet hebben voor op de PlayStation 4. Gran Turismo 7 zal de naam worden van de nieuwe PlayStation-exclusive.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.