Viaplay krijgt weer een goedkoper jaarabonnement

News
woensdag, 01 mei 2024 om 11:00
viaplay logof1646151900
De uitzendrechten van de Formule 1 blijven de komende jaren bij Viaplay. Het gerucht ging al een tijdje rond, maar onlangs werd bevestigd dat de streamingdienst Ziggo had verslagen bij de veiling. Schijnbaar om die overwinning te vieren komt Viaplay nu met een goedkoper abonnement.
Voor het maandabonnement heeft Viaplay een aantal keren vrij snel achter elkaar de prijzen verhoogd. Daardoor is de dienst nu zelfs de duurste streamingdienst van Nederland. Een jaarabonnement is vaak goedkoper, maar of Viaplay dat aanbiedt is nu al een aantal keer veranderd.
Er is goed nieuws voor wie een abonnement op Viaplay overweegt: want op dit moment is er een jaarabonnement beschikbaar. Dat kost 165,48 euro, omgerekend 13,79 per maand. Dat scheelt twee euro per maand met de huidige prijs van de dienst en 4 euro per maand met de prijs die deze maand wordt ingevoerd.
Het abonnement is bindend voor een vol jaar, dus je kunt er niet tussentijds vanaf. Na 12 maanden kun je het wel opzeggen. Wat je krijgt met dit abonnement is precies hetzelfde als met het jaarabonnement.

F1 TV Pro inbegrepen bij Viaplay-abonnement

Overigens krijg je met een Viaplay-abonnement niet alleen toegang tot Viaplay zelf. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om Formule 1 te kijken bij F1 TV Pro. Dat is niet geïntegreerd in Viaplay: je moet een apart F1 TV Pro account aanmaken, maar dat is gratis voor Viaplay-abonnees.
De F1 TV Pro deal geldt alleen in 2024. Als je nu een jaarabonnement afsluit dat pas in 2025 is afgelopen, kun je er dus niet op rekenen dat je voor de hele duur van je abonnement toegang hebt tot deze dienst. Het zou natuurlijk kunnen dat Viaplay en F1 TV Pro ook volgend jaar een deal aangaan, maar op dit moment is daar niets over bekend.

Populair Nieuws