'Nieuwe State of Play komt waarschijnlijk al volgende week'

News
maandag, 20 juni 2022 om 17:30
sony state of playf1596792451
Mogelijk kunnen we snel weer genieten van een nieuwe State of Play. Volgens de bekende leaker Tom Henderson wijst het bewijs namelijk naar een presentatie volgende week.
De laatste tijd gooit Sony de frequentie van State of Play-shows behoorlijk omhoog. De laatste show is eerder deze maand gehouden, toen onder andere de Resident Evil 4 remake officieel werd aangekondigd. Mogelijk kunnen we de volgende State of Play al aankomende week verwachten.
Volgens de bekende leaker Tom Henderson wijst al het bewijst namelijk die richting op. Zo zegt de producer van Gran Turismo 7 volgende week met een update te komen en claimt Jason Schreier van Bloomberg dat Sony eindelijk de releasedatum voor God of War Ragnarok deze maand bekend zal maken.
Henderson zelf zegt daarnaast dat Sony volgende week nieuwe hardware gaat onthullen. Mogelijk gaat het daarbij om de nieuwe PS5 Pro controller die naar verluidt in de maak is. Net zoals veel andere Pro controllers op de markt zou die controller naar eigen smaak aan te passen zijn en heeft het meer knoppen dan de normale PS5 DualSense controller.

Nintendo komt deze week al met een show

Fans van Nintendo hoeven niet te wachten tot volgende week voor een show. De uitgever heeft namelijk bekendgemaakt dat deze week al een Nintendo Direct zal worden georganiseerd. De presentatie staat volledig in het teken van Xenoblade Chronicles 3, de JRPG die eind juli uitkomt.

Populair Nieuws