Speciale Tears of the Kingdom Switch OLED nu met veel korting te scoren

News
woensdag, 01 mei 2024 om 00:00
zelda tears of the kingdom artf1663164801
Wil je nog een Nintendo Switch OLED in huis halen? Dan is nu het ideale moment om dat te doen, want de speciale Tears of the Kingdom-versie is nu in de aanbieding.
Er gaan al langere tijd geruchten dat Nintendo druk bezig is met de opvolger van de Switch. Veel ogen zijn dan ook gericht op de Switch 2, maar ondertussen blijft de Japanse uitgever zich ook nog vol focussen op de huidige console. Nintendo heeft zelfs al duidelijk gemaakt dat eigenaren van de originele Switch gewoon nog nieuwe games kunnen verwachten.
Het is dan ook geen verkeerd idee om nog een Nintendo Switch in huis te halen, als je dat nog niet hebt gedaan. Momenteel zijn er op de console veel topgames te vinden, waaronder het vorig jaar verschenen The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Bij velen stond de topper bovenaan hun lijstje van beste games van 2023, ondanks dat het een enorm competitief jaar was.
Voor de grootste release van Nintendo vorig jaar is ook een speciale versie van de Nintendo Switch OLED verschenen. De console heeft een wit-goud ontwerp, met het logo van The Legend of Zelda erop, met daarnaast speciale Joy-cons in de stijl van de game. En die speciale editie kan je nu met korting scoren bij Bol.
De Tears of the Kingdom Switch is eerst al flink afgeprijsd van 495,95 naar 388 euro, maar als Select-lid kan je van nog meer korting profiteren. Ben je namelijk abonnee van dat programma, dan krijg je nog eens 20 euro korting er extra bovenop.
Nintendo Switch OLED - The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Editie Image
Nintendo Switch OLED - The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Editie
EUR388459.95
Op voorraad
Koop op bol.

Meer Select deals bij Bol

Naast de speciale Switch OLED zijn er ook nog andere aanbiedingen waar je momenteel van kan profiteren als lid van Select. Tijdens de sale zijn er namelijk ook deals op LEGO, games en nog veel meer. Check hier het hele overzicht van de Select sale.

Populair Nieuws