Ontvang nu extra beloningen in Gran Turismo 7

News
zaterdag, 03 december 2022 om 12:00
gran turismo 7f1592574027
Gran Turismo bestaat dit jaar alweer 25 jaar en dat moet gevierd worden. In de meest recente game in de serie, Gran Turismo 7, kunnen spelers dan ook allerlei in-game items, bonussen en meer verdienen.
De eerste game in de Gran Turismo-franchise kwam uit op 23 december 1997, maar er wordt nu al feest gevierd. Er zijn de komende tijd namelijk allerlei verschillende beloningen te verdienen.
Zo kun je in de sportmodus, een modus die lijkt op de World Finals, na voltooiing extra credits verdienen: tot wel vijf keer meer. Ook via Online Time Trials zijn er extra credits te verdienen. In deze modus moeten spelers in een beperkte tijd de circuits van de World Finals-races voltooien. Deze beloningen zijn tot 5 december te verdienen.
Wie een van de Gran Turismo 7 livestreams volgt wordt beloond met de ‘Viewers Gift’. Kijk je naar de World Finals en beantwoord je de ‘Day 4’ vraag ontvang je de Ferrari Vision Gran Turismo. De laatste dag om deze beloningen te ontvangen is 4 december om 16:59.
Tot en met 3 januari vind je de speciale GT World Series Finals liveries in de aanbevolen sectie in het Showcase-paviljoen.

Gran Turismo 7 mogelijk ook op PC

Gran Turismo 7 is nu nog een PlayStation exclusive, maar daar komt wellicht binnenkort verandering in. Kazunori Yamauchi, de bedenker van de games, heeft namelijk aan GTPlanet laten weten dat hoewel hij wat bedenkingen heeft niet tegen het idee van een PC-versie is.