Final Fantasy VII

  Uitgebracht voor PlayStation 4, Switch, PC & Mobile

  Genres: Actie, avontuur & role-playing

  Gemaakt door Square Enix en uitgegeven door Square Enix

  7.5

  Final Fantasy VII Artikelen

  De beste lange handheld games om op vakantie mee te nemen!

  Het is (bijna) vakantie en dat betekent dat je mooi de tijd hebt om te gamen. Tenminste, in de weken dat je thuis bent en je je niet ergens in een trein, vliegtuig of auto zit te vervelen. Hoewel, ook onderweg hoef je niet te vervelen, want wij hebben de beste lange handheld games voor je uitgezocht!

  Top 10 beste E3 games voor 2020 - E3 laat ons naar heel veel uitkijken

  Tijdens de E3 hebben we enorm veel games gezien. Zoveel games dat een selectie van de top 10 beste E3 games voor 2020 bijna onmogelijk is. Toch doen we een poging. Hier vind je een overzicht met hoogtepunten uit verschillende presentaties tijdens de E3.

  Final Fantasy 7 Switch Review - Een klassieker om mee te nemen?

  Het is inmiddels alweer 22 jaar geleden sinds het revolutionaire Final Fantasy VII voor het eerst verscheen op de originele PlayStation. Met baanbrekende graphics en ongekende vrijheid werd de game één van de beste games ooit genoemd. In onze Final Fantasy 7 Switch review lees je of al die mooie woorden vandaag de dag nog steeds gezegd kunnen worden.

  Game releases maart 2019 - The Division 2 en Devil May Cry 5

  Maart is de maand waarin de lente haar gezicht weer laat zien. De dagen worden langer en de zon schijnt weer volop. Een ideaal moment om je gordijnen dicht te gooien en aan de slag te gaan met de game releases van maart. Welke games je deze maand kan spelen, lees je in dit artikel.

  Top 10 stervende gamepersonages die veel indruk maakten

  De dood, daar ontkomt niemand helaas aan. Ook onze geliefde gamepersonages niet. Sommigen zijn zelfs zo geliefd, dat we bij hun sterfscenès zelfs een traantje hebben moeten weg pinken. We hebben een overzicht gemaakt van tien stervende gamepersonages die ons aangrepen. Let op, er zitten spoilers in dit artikel!

  Final Fantasy VII Nieuws

  Verschillende Final Fantasy Nintendo Switch games op weg

  Square Enix gaat flink uitpakken op de Nintendo Switch, met een heel reeks aan nieuwe en oude Final Fantasy games die de komende maanden op de Nintendo Switch speelbaar gaan zijn. Onder andere Final Fantasy Crystal Chronicles, Final Fantasy VII en Final Fantasy XV: Pocket Edition komen naar de Switch.

  Final Fantasy 7 Monopoly game is in de maak

  Er zijn veel verschillende soorten Monopoly bordspellen, maar voor Final Fantasy was er nog geen. Merchoid, een specialist in video game accessoires, vond dat daar maar eens verandering in moest komen. Zo geschiedde, want vanaf 14 april 2017 wordt de Final Fantasy 7 Monopoly game gelanceerd.

  Final Fantasy VII op iOS vanavond in de App Store

  Final Fantasy-fans kunnen over enkele uren aan de slag met Final Fantasy VII op iOS. Vanaf vannacht zal de game namelijk beschikbaar zijn in de App Store voor zowel de iPad als de iPhone.

  Final Fantasy 7 remake komt waarschijnlijk naar PlayStation 4

  Er zijn geruchten over een Final Fantasy 7 remake voor de PlayStation 4, dit onthult de website Siliconera. Hiermee zou de wens van talloze fans eindelijk in vervulling gaan. De Final Fantasy 7 remake zou uitgebracht worden omdat de game dit jaar 20 jaar bestaat.

  Final Fantasy concert album nu te downloaden

  Final Symphony is het nieuwe album van Final Fantasy. De muziek wordt uitgevoerd door het London Symphony Orchestra. Het Final Fantasy concert album is nu te downloaden. Het album bevat muziek uit Final Fantasy 6, Final Fantasy 7 en Final Fantasy 10.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.