Nieuwe Final Fantasy 7 Rebirth trailer toont net iets teveel

News
woensdag, 07 februari 2024 om 16:30
final fantasy vii rebirthf1655448615
Later deze maand is het eindelijk tijd om terug te keren naar Final Fantasy 7. Rebirth belooft veel goeds, zoals je nu kunt ontdekken in een demo en een nieuwe trailer. Maar misschien kun je die trailer beter vermijden als je de game helemaal met eigen ogen wil ervaren.
Het duurt nog een paar weken voor Final Fantasy 7 Rebirth in de winkel ligt. Het is dan ook begrijpelijk dat Square Enix nog een grote trailer voor de game toont. Veel fans willen natuurlijk ook meer zien van de game, maar er is ook iets voor te zeggen dat de nieuwe trailer teveel laat zien.
Want hoewel Final Fantasy 7 Rebirth dient als remake van de originele game, wijkt de game ook behoorlijk af van het originele verhaal. Een aantal van de mogelijke verrassingen van de game worden alleen al in de trailer getoond. Zo is te zien dat het lot van sommige personages veranderd is en onthult het einde van de trailer dat de game een belangrijk moment heel anders aanpakt dan het origineel.

Wanneer is de release van Final Fantasy 7 Rebirth?

Of de trailer echt teveel laat zien of niet, zal per speler verschillen. Je kunt hem hierboven bekijken, maar dat is dus op eigen risico. Voor sommige spelers is het misschien beter om op de release te wachten.
Die release is over ongeveer drie weken. Final Fantasy 7 Rebirth verschijnt namelijk op 19 februari. Daarmee is het remake-project nog niet afgelopen: de nieuwe versie van Final Fantasy VII wordt uiteindelijk een trilogie.

Populair Nieuws