Final Fantasy VII Rebirth krijgt releasedatum

News
vrijdag, 15 september 2023 om 10:00
final fantasy 7 rebirthf1694762943
Er is een nieuwe PlayStation State of Play uitgezonden. De focus lag daarbij op indie-games en third-party titels. Square Enix was aanwezig en heeft Final Fantasy VII Rebirth een nieuwe trailer en een releasedatum gekregen.
Het is alweer drie jaar geleden dat Final Fantasy VII Remake verscheen. Spelers van die game zijn alleen blijven zitten met een cliffhanger. De remake maakt de originele game zoveel groter dat spelers nog het één en ander te goed hebben.
Het volgdende deel van de remake, Final Fantasy VII Rebirth zit er nu aan te komen. Tijdens een State of Play is een nieuwe trailer getoond. Daarin zijn weer veel avonturen van Cloud, Aerith, Tifa en Barret te zien. Daarnaast toont de trailer allerlei dingen die je kan doen naast het verhaal.

Wanneer is de release van Final Fantasy VII Rebirth?

Het nieuwe deel van de Final Fantasy VII-remake heeft ook een releasedatum gekregen. Spelers hoeven als het goed is niet bijzonder lang meer te wachten op de game. Rebirth verschijnt namelijk op 29 februari 2024.
De game is momenteel nog niet te bestellen, maar zal in een aantal edities beschikbaar zijn. Naast de standaard editie is er een Deluxe Edition met een mini-soundtrack, een artbook en een steelbook hoes voor de game. Daarnaast is er ook een Collector’s Edition die daar nog een Sephiroth statue en speciale DLC-items aan toe.