Final Fantasy VII Rebirth-acteur wil dat fans kalmeren

News
donderdag, 18 januari 2024 om 16:30
final fantasy vii rebirthf1655448615
Sommige onderwerpen kunnen tot hele heftige discussies leiden onder fans. In het geval van Final Fantasy VII is bijvoorbeeld nog altijd het laatste woord niet gezegd over de driehoeksverhouding tussen Cloud, Aerith en Tifa. De stemacteur achter Cloud laat nu weten dat fans die hier veel mee bezig zijn misschien een beetje moeten kalmeren.
Binnenkort verschijnt Final Fantasy VII Rebirth, waarin we natuurlijk weer meer gaan zien van de vriendschap dan wel romance tussen Cloud, Aerith en Tifa. Veel fans vinden het ene koppel een stuk beter dan het andere en voeren soms heftige discussies tegen mensen die een andere combinatie van personages shippen. Maar volgens Cloud-acteur Cody Christian doet dat alleen maar afbreuk aan het verhaal van de game.
Op Twitter schrijft hij, in gesprek over deze driehoeksverhouding, dat shippers helemaal instorten bij de gedachte dat een persoon een significante relatie kan hebben met meerdere personages. Dat geeft het verhaal van een game diepte. Wanneer fans elke diepgaande relatie willen zien als romantisch of seksueel, kan dat volgens Christian een verhaal verpesten.
Een opmerkelijk detail is trouwens dat Christian de discussie dit keer zelf heeft aangewakkerd. Hij plaatste zelf namelijk een meme waarin Cloud zijn vrienden nergens meer ziet en veel heftiger schreeuwt om Tifa dan Barret of Aerith.

Wanneer verschijnt Final Fantasy VII Rebirth?

Welke Final Fantasy VII ship het beste is zal binnenkort vast weer een flink discussiepunt zijn. Op 19 februari kunnen fans namelijk aan de slag met Final Fantasy VII Rebirth. In die game moet je wel min of meer opnieuw beginnen: je levels en items uit Final Fantasy VII Remake komen niet mee.