Elke quest in Final Fantasy VII Rebirth heeft twee versies

News
dinsdag, 31 oktober 2023 om 15:30
final fantasy vii rebirthf1655448615
De tweede game in het Final Fantasy VII Remake-project verschijnt begin 2024. Het belooft op zich al een grote game te worden, maar het lijkt ook nog alsof je de game misschien wel meerdere keren moet spelen om alles te zien. Elke quest heeft namelijk twee versies.
In de aanloop naar de release van Final Fantasy VII Rebirth zijn er af en toe interviews met de makers. In gesprek met ScreenRant heeft regisseur Naoki Hamaguchi nu iets interessants gedeeld over de game: er zijn twee versies van elke quest in Rebirth. Dat heeft alles te maken met het personage Red XIII.
Zoals fans van het originele Final Fantasy VII weten, verandert de persoonlijkheid van Red XIII op een gegeven moment als hij in Cosmo Canyon is geweest en de speler te horen krijgt dat hij eigenlijk Nanaki heet. Final Fantasy VII Rebirth houdt rekening met die twee mogelijke persoonlijkheiden in elke quest van de game. Volgens Naoki Hamaguchi hebben ze allemaal een Red XIII-versie en een Nanaki-versie.
Hoe dat er precies uit gaat zien is niet duidelijk. Vermoedelijk wijkt de inhoud van sommige quests iets af, afhankelijk van of je Red XIII of Nanaki bij je hebt. Maar wat de vorm en omvang van die verschillen is, is afwachten. Dat elke quest een alternatieve versie heeft, suggereert dat het niet vaststaat wanneer je naar Cosmo Canyon gaat, maar ook dat moet blijken.

Wanneer is de release van Final Fantasy VII Rebirth?

Gelukkig duurt het niet al te lang voor we te weten komen hoe de vork in de steel zit. Final Fantasy VII Rebirth verschijnt namelijk vroeg in 2024. Om precies te zijn ligt de game op 29 februari in de winkel.