Devil May Cry 5 Nieuws

  Devil May Cry 5, Kingdom Come en meer op Xbox Game Pass deze maand

  Tijdens de Inside Xbox uitzending van gamescom 2019 zijn niet alleen aankomende grote releases besproken. Je zou het bijna vergeten, maar er is ook aandacht geweest voor bestaande games en games die zeer binnenkort uitkomen. Er komen nog verschillende Xbox Game Pass games bij in augustus.

  De Steam Summer Sale 2019 is vanaf nu live met grote kortingen

  Een van de grootste jaarlijkse aanbieding acties voor PC gamers is van start gegaan. Tijdens de Steam Summer Sale van 2019 staan er duizenden games in de aanbieding, waaronder een paar grote titels als Assassin's Creed Odyssey en Devil May Cry 5. De actie loopt tot 9 juli, dus sla snel je slag!

  Devil May Cry op Switch aangekondigd - Deze zomer te spelen op Switch

  Capcom brengt de PlayStation 2 klassieker naar Nintendo Switch. Vanaf deze zomer kun je Devil May Cry op Switch spelen, thuis of onderweg. Een precieze releasedatum is nog niet bekend, maar er zijn screenshots beschikbaar op de officiële site van de game.

  Devil May Cry 5 Deluxe Edition laat je met achter de schermen beelden spelen

  Als je de Devil May Cry 5 Deluxe Edition koopt, kan je de cutscenes uit de game vervangen door achter de scherm beelden. Dit maakt ontwikkelaar Capcom bekend in een video. De beelden zijn gemaakt om het ontwikkelingsteam te helpen om de scènes in-game te recreëren.

  Devil May Cry 5 Dante stemacteur onder vuur genomen

  Reuben Langdon, de stemacteur van Dante in Devil May Cry 5, is onder vuur genomen. Dit meldt de acteur op Twitter. Het incident heeft plaatsgevonden in Guatemala waar Langdon samen met filmmaker Steve Copeland aan de documentaire Vision of the Ages werkt.

  Hideaki Itsuno kiest Devil May Cry 5 boven nieuwe Dragon's Dogma

  Hideaki Itsuno kiest de ontwikkeling van Devil May Cry 5 boven een nieuw deel van Dragon's Dogma. Dit vertelt de regisseur in een interview met VG247. ¨Er is een verschil tussen de titels die ik wil en zou moeten maken.¨

  Devil May Cry 5 demo voor PS4 en Xbox One komt volgende maand

  Veel geanticipeerde game Devil May Cry 5 krijgt volgende maand een tweede demo. De game kreeg eerder al een demo exclusief voor de Xbox One, maar krijgt er nu dus een tweede demo bij voor zowel Xbox One en PlayStation 4.

  Devil May Cry 5 trailer uitgebracht tijdens de Game Awards 2018

  Er zijn tijdens de Game Awards 2018 weer genoeg toffe aankondigingen gedaan. Zo werd ook de Devil May Cry 5 trailer uitgebracht. In de trailer zien we een aantal toffe combo’s, nooit eerder vertoonde gameplay van “V” en een sneak peek van het verhaal van Devil May Cry 5.

  Devil May Cry 5 multiplayer gelekt en microtransacties bevestigd

  Het moet nog officieel bekend gemaakt worden door Capcom, maar op de PlayStation website is al te zien dat Devil May Cry 5 een multiplayer feature gaat hebben voor twee tof drie spelers. Verder kun je nu ook echt geld gebruiken om personages te upgraden.

  Devil May Cry 5 releasedatum bekendgemaakt

  Capcom heeft tijdens gamescom 2018 de Devil May Cry 5 releasedatum bekendgemaakt. In de game krijg je de controle over Dante en Nero en mag je vele demonen terugsturen naar de hel. Devil May Cry 5 komt op 8 maart 2019 uit.

  Devil May Cry 5 reveal tijdens Xbox conferentie

  Microsoft heeft de Devil May Cry 5 reveal laten zien tijdens de Xbox conferentie op de E3. Eerder werden er al details over de game gelekt en ook hintte Hideaki Itsuno, de maker van de game, naar een vervolg. Het spel moet in de lente van 2019 uit gaan komen.

  Devil May Cry 5 release onderweg? Capcom registreert domeinnaam

  Een Devil May Cry 5 release lijkt er aan te komen. De domeinnaam van het spel is geregistreerd door ontwikkelaar Capcom. Het lijkt erop dat we langzaam dichter bij een aankondiging voor een nieuwe Devil May Cry komen.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.