Reageer en Win - Devil May Cry 5 PS4 & Xbox One

  In de Reageer en Win van deze week maken jullie kans op twee exemplaren van de nieuwe slasher Devil May Cry 5 voor de PlayStation 4 en Xbox One. Bekijk de video hieronder, waarin Sonja uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijzen!

  In de Reageer en Win van vorige week gaven we 3 keer 2 vrijkaarten weg voor de bioscoopfilm The White Crow. Ook gaven wij twee exemplaren van God Eater 3 voor de PlayStation 4 weg. Sonja laat weten wie er gewonnen heeft.

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - Devil May Cry 5 PS4 & Xbox One

  Deze week geven wij in samenwerking met Capcom, Devil May Cry 5 voor de PS4 en Xbox One weg! De game kwam uit op 8 maart 2019 en is het nieuwste deel in de langlopende hack 'n slash serie van Capcom. In de game neem je het als Dante, Nero en V op tegen hordes demonen. Schiet, hak en sla zo stijlvol mogelijk al het gespuis uit de hel terug naar de onderwereld en redt de stad Red Grave van de totale ondergang. In onze review van Devil May Cry 5 vertelt Theo meer over deze game.

  Wil jij nou kans maken op deze toffe prijs? Bekijk dan de video hier boven, waarin Sonja uitlegt wat je moet doen.

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week. En geef je voorkeursplatform aan in de reactie op de video.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Devil May Cry 5

  Verkijgbaar vanaf 8 march 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.