Devil May Cry 5 is launchgame voor PS5 als Special Edition

  Capcom liet gisteren ook van zich horen tijdens de PlayStation 5 Showcase. Devil May Cry 5 komt namelijk als Special Edition naar de PS5 op de dag van release van de console. Hiermee heeft Capcom haar toffe vechtgame als launchgame op de eerste dag klaarstaan.

  Capcom onthulde de Special Edition van Devil May Cry 5 met een nieuwe trailer die boordevol actie zit. Tijdens de PS5 Showcase kwamen de eerste beelden van de game voorbij. Daarin is te zien dat de game volledig op de schop genomen is om aan de nieuwste standaarden te voldoen. Devil May Cry 5 krijgt namelijk ray tracing, waardoor de lichteffecten nog toffer zijn. Deze feature kan in de game aan of uit gezet worden om zo een balans te creëren tussen de resolutie en de framerate.

  Check de trailer hieronder:

  Devil May Cry 5 Special Edition zelf in te stellen

  De ggame kan dus gespeeld worden met een hoge framerate als prioriteit, waarbij een maximum van 1080p op 60 frames per seconde nagestreefd wordt. De andere optie zet ray tracing aan en zorgt ervoor dat de game een resolutie van maximaal 4K op 30 frames per seconde krijgt. Voor 3D audio is in de Special Edition van Devil May Cry 5 ook gezorgd.

  Dankzij de nieuwe Turbo modus in de game kun je op hogere snelheid spelen en een nieuwe moeilijkheidsgraad, die Legendary Dark heet, krijg je nog meer uitdaging voor je kiezen. Last but not least, kun je in de special edition ook met Vergil spelen. Hij zal vergelijkbaar spelen als zijn Dvil May Cry 4 versie, maar wel met een aantal nieuwe features. Vergil komt ook naar de PS4 versie van Devil May Cry 5 als betaale downloadbare content.

  De game komt gelijktijdig uit met de PS5, dus op 19 november en zal digitaal verkrijgbaar zijn. Tijdens het PS5 event van gisteren zijn verder verschillende nieuwe titels door Sony uit de doeken gedaan. Zo is Final Fantasy 16 onthuld en krijgen we een Harry Potter RPG. Ook is weten we al dat de prijzen van games omhoog gaan naar 80 euro. Als extra verrassing werd God of War Ragnarok voor een 2021 release bekendgemaakt.

  Devil May Cry 5

  Verkijgbaar vanaf 8 march 2019

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.