Dit vinden jullie de beste Devil May Cry games

  Naar aanleiding van de Devil May Cry 5 release vroegen wij ons af wat jullie de beste DMC game vinden. De demonische hack-and-slash game is een favoriet onder veel gamers, maar welke titel is het best in de reeks? Lees hier de uitslag van de beste Devil May Cry games.

  5. Devil May Cry 4

  Het vierde deel in de DMC serie staat op nummer vijf van beste Devil May Cry games. In deze titel werd het personage Nero geïntroduceerd. Fans hadden wel commentaar op de serie, dat het te moeilijk zou zijn. In Devil May Cry 4 werd hier gehoor aan gegeven, aangezien de makers een nieuwe moeilijkheidsgraad ‘Human’ aan de game hebben toegevoegd. Dit was een perfecte moeilijkheid voor beginners.

  In de eerste missie is Nero onderweg naar de kerk, waar hij een bijeenkomst van The Sacred Order zal bijwonen. Onderweg hier naartoe wordt er een litertje of 100 aan bloed vergiet, gewoon omdat het kan. Devil May Cry 4 hebben jullie op de vijfde plek gezet in onze beste Devil May Cry games.

  4. Devil May Cry 2

  De tweede game in de franchise kwam in 2003 op de markt voor de PlayStation 2. Devil May Cry 2 is nu ook in de HD-remake te spelen op PlayStation 4 en Xbox One. Je speelt hier als Dante of Lucia, waar je opnieuw hordes aan demonisch monsters in de pan moet hakken. In dit deel werd er een knop gewijd aan het ontwijken en kun je tijdens het spelen wisselen van wapens zonder eerst in het menu te gaan.

  Ook waren er enkele puzzel en speur-elementen toegevoegd. Drie jaar na de release van de game waren er al 1,7 miljoen exemplaren van de titel verkocht. In onze poll van vorige week hebben jullie Devil May Cry 2 op de vierde plaats gezet van beste Devil May Cry games.

  3. Devil may Cry 3: Dante’s Awakening

  Op nummer drie van beste Devil May Cry games staat de derde titel van de franchise. Deze game vindt plaats zelfs voor de eerste titel van Devil May Cry. Tijdens de Tokyo Game Show kondigde Capcom de speciale editie van Devil May Cry 3 aan. Hierin zaten veranderingen voor de gameplay en nieuwe content in. Ook kan je als Vergil, de tweelingbroer van Dante spelen.

  De survivalmode ‘Bloody Palace’ werd ook toegevoegd met maarliefst 9.999 levels om te doorstaan. Was de snelle gameplay van de titel al niet genoeg? Hoppa, zo kun je in de special editie de speelsnelheid met 20 procent laten toenemen. En als kers op de taart kan je nu ook Jester bevechten, een personage dat al eerder voorkomt, maar waar je niet tegen kon vechten.

  2. Devil May Cry

  Op nummer twee van beste Devil May Cry games staat de eerste game van de franchise. Speel voor de eerste keer als de zoon van de demonische ridder Sparda. Als Dante vecht je samen met Trish tegen eindeloze hordes aan satanische wezens. De mooiboy van Capcom wordt voor de eerste keer neergezet met zijn iconische witte haar, blauw en rode ogen en een rood kostuum wat gepaard gaat met een zwaard en pistool.

  Je start met Dante en Trish die op een eiland gaan strijden tegen een opper demoon. De eerste titel van deze geweldige franchise hebben jullie op nummer twee gezet.

  1. DMC: Devil May Cry

  In DMC: Devil May Cry speel je wederom als Dante als hij de verraderlijke Limbo moet trotseren. Samen met zijn zwaard, Rebellion en zijn dubbele pistolen, Ebony en Ivory gaat hij de strijd aan. In dit deel van de serie zijn er nieuwe moves beschikbaar voor Dante, namelijk Angel en Devil mode. In Angel Mode wordt zijn zwaard omgetoverd tot een dodelijke zeis, de Osiris en in Devil mode wordt dit een langzame maar ijzersterke bijl genaamd, Arbiter.

  Alhoewel het verhaal van DMC: Devil May Cry zo sterk is als een amoebe in de sportschool is de gameplay ijzersterk en past perfect in de Devil May Cry serie. In onze poll van vorige week hebben jullie deze titel ook op de eerste plaats gezet van de beste Devil May Cry games.

  De beste Devil May Cry games

  Dit vinden jullie de beste Devil May Cry games. Aangezien Devil May Cry maar net uit is hebben we deze niet in onze lijst opgenomen, maar laat vooral in de comments hieronder weten wat jullie van het nieuwste deel van de reeks vinden.

  Devil May Cry 3: Dante's Awakening

  Verkijgbaar vanaf 17 february 2005

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.