Vijf Devil May Cry 5 Bloody Palace tips om de modus te overleven

  De demonen in Devil May Cry 5 doen er alles aan om je een kopje kleiner te maken. De game is nu afgeprijsd naar veertig euro. Om dat te vieren zetten we vijf Devil May Cry 5 Bloody Palace tips op een rij die je helpen om de modus te overleven.

  5. Kies je favoriete personage

  De eerste tip voor de Bloody Palace van Devil May Cry 5 gaat over de keuze van het personage. Net zoals in de verschillende missies van het verhaal, kan je de modus doorspelen met Nero, Dante en V. Voor je allereerste poging om alle kamers te voltooien raden we je aan om je favoriet te pakken.

  Deze tip klinkt heel logisch, maar dat betekent niet dat de keuze dat ook is. De kans is aanwezig dat in je onderzoek naar de Bloody Palace berichten tegenkomt over met wie je de modus het makkelijkste kan halen. Bedenk altijd dat dit persoonsgebonden is. Daarnaast is de kans groot dat sommige van je demonenjagers al sterker zijn. Dit brengt ons bij de volgende tip.

  4. Zorg dat je (bijna) alle upgrades hebt

  In de Devil May Cry 5 Bloody Palace neem je het in 101 kamers tegen alle demonen uit de game op. In het begin zijn dit vooral zwakkere soorten, maar al snel moet je het opnemen tegen sterker satanistisch gespuis. Om al deze uitdagingen het hoofd te bieden, is het verstandig om je personages (bijna) volledig te upgraden.

  Je ontgrendelt de modus pas na het voltooien van de game op de Human of Devil Hunter moeilijkheidsgraad. Dit wil zeggen dat je al flink wat upgrades hebt ingeslagen. We geven je als tip mee om alles, met uitzondering van Ex Provocation, te ontgrendelen. Je hebt ze zeker nodig om de tip op de pagina hierna uit te voeren.

  3. Wees snel en stijlvol

  In de Bloody Palace van Devil May Cry 5 vecht je niet alleen tegen demonen, maar ook tegen de klok. Het is de bedoeling om zowel alle vijanden te doden als alle kamers te voltooien voordat de timer op nul komt te staan. Om dit voor elkaar te krijgen is een combinatie van snelheid en stijlvolle aanvallen een pré.

  In de modus begin je met een paar minuten speeltijd die je kan uitbreiden door de demonen terug naar de hel te sturen. Iedere vijand geeft je extra seconden, maar de hoeveelheid is afhankelijk van het soort demoon waar je tegen vecht. Als het je lukt om zonder kleerscheuren door een kamer te komen, krijg je zelfs 20 seconden extra. Hier heb je niks aan als je moe wordt. Hoe je dat kan voorkomen, lees je bij de volgende tip.

  2. Pak je rustmomenten

  Het verslaan van 101 kamers vol met vijanden is een hele klus om in een ruk te voltooien. In tegenstelling tot de Bloody Palace modus uit de oude games kan je in Devil May Cry 5 de strijd na elk gevecht opschorten. Dit stelt je ook voor het eerst in staat om de modus in sessies door te spelen.

  Nero komt na elke 20 kamers in een soort rustruimte waarin je zijn Devil Breakers kan aanvullen. Dit is een perfecte plek om te pauzeren als je met hem speelt. Dante en V hebben dit niet. De Bloody Palace is geen eitje. De kans is zeer aanwezig dat je aandacht verslapt, waardoor je onnodig de fout ingaat. Van fouten kan je leren en dit komt dan ook in onze laatste tip naar voren.

  1. Ken de patronen van de demonen

  De kans is niet heel groot dat je de Bloody Palace van Devil May Cry 5 in een keer weet te halen. De ene kamer gaat je goed af terwijl de ander je veel trubbel geeft. In de nieuwste versie van de modus kan je alle behaalde levels oefenen in de Warm Up. Hier zie je hoe lang je over de kamer hebt gedaan, welke vijanden er zijn en kan je een poging wagen om het beter te doen.

  Het herkennen van de aanvalspatronen, snelheid en verdediging van de demonen is cruciaal om door alle 101 kamers te komen. Vooral bij de bazen kom je niet weg door simpelweg op wat knoppen te rammen. Als je deze tip, in combinatie met de vier voorgaande, ter harte neemt, vergroot je de kans om de Bloody Palace succesvol te doorlopen.

  Devil May Cry 5 Bloody Palace tips

  Dit waren onze vijf tips voor de Bloody Palace modus van Devil May Cry 5. De uitdaging van de game zit niet alleen in deze gamemodus. Wat we daarmee bedoelen lees je in onze lijst met de vijf moeilijkste Devil May Cry 5 achievements. In de Devil May Cry 5 Review kan je lezen wat we van de game vinden.

  Devil May Cry 5

  Verkijgbaar vanaf 8 march 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.