PC Gaming roundup week 32: Nieuwe releases, heel veel aanbiedingen en gratis games!

News
zaterdag, 12 augustus 2023 om 10:00
baldurs gate 3f1691076360
Het PC gaming nieuws werd deze week gedomineerd door misschien wel de grootste PC game van het jaar: Baldur's Gate 3. Maar er is meer: er werd weer gestrooid met gratis games en ook de aanbiedingen waren niet van de lucht!
Het mag dan wel zomer zijn, het is bepaald niet rustig in PC gamingland. Larian Studios geniet nog even na van de enorm succesvolle lancering van Baldur's Gate 3, Epic Games strooit weer met gratis games en ook de enorme deals en goedkope bundles vliegen om de oren. Tijd om alles even op een rijtje te zetten.

Baldur's Gate 3

We kunnen er niet omheen: deze week is Baldur's Gate 3 de grote aandachtstrekker. We hebben het belangrijkste nieuws even op een rijtje gezet, zodat je dat rustig terug kan lezen.
assassins creed valhallaf1588240450

Assassin's Creed Free Weekend

Ubisoft houdt deze week (van 10 tot 14 augustus) een Free Weekend. In deze periode zijn diverse Assassin's Creed games gratis te spelen. Het gaat om de volgende games:
  • Assassin's Creed Valhalla
  • Assassin's Creed IV: Black Flag
  • Assassin's CreedBrotherhood
  • Assassin's Creed Revelations
  • Assassin's Creed II
Wie na het spelen van de gratis versies trek heeft in meer, kan de games uiteraard ook in de Ubistore kopen, nu met kortingen tot 75%.
epic gamesf1645113725

Twee gratis games in de Epic Games Store

Ook deze week is Epic Games weer vrijgevig met twee puike games die vele uren gameplay opleveren. In Europa Universalis IV mag je de historie herschrijven en heel Europa proberen te veroveren. In Orwell daarentegen, speel je in een toekomstige wereld waarin jij de eerste Big Brother operator bent en het leven van elke bewoner van je land kan bespioneren. Ga je naar de kat van de buren kijken of richt je je op je werk en zoek je de daders van een terroristische aanslag?
Epic Games laat je grote keuzes maken in twee gratis games!

Goedkope bundles bij Fanatical

PC gamers weten het al langer: echt goedkoop games kopen doe je in bundles. Fanatical heeft weer diverse interessante bundles klaar staan. De meest interessante bundle is de Play on the Go Bundle, waarbij je 3, 5 of 8 games kiest voor 4,99, 6,99 of 9,99 euro. De games waaruit je kan kiezen zijn de volgende:
Al deze games zijn Verified voor de Steam Deck, dus ook onderweg te spelen.
resident evilf1615910709

Overig PC gaming nieuws