De beste gamestoelen in de eerste helft van 2023

Article
zaterdag, 12 augustus 2023 om 15:00
razerenkif1691423397
Een goede stoel is belangrijk voor wie langdurig gamet. Je wilt natuurlijk niet naar de fysio omdat je te lang gegamed hebt in een slechte stoel. Om je te helpen bij het uitkiezen van de juiste gamestoel hebben we de beste gamestoelen tot nu toe voor je op een rijtje gezet.
We beginnen met de goedkoopste gamestoel op ons lijstje, de Corsair TC100 Relaxed. Deze stoel mag dan een stuk goedkoper zijn dan de andere stoelen op ons lijstje, dat maakt hem niet minder comfortabel. De Corsair TC100 Relaxed heeft namelijk designelementen overgenomen van de duurdere concurrenten, zonder een hoge prijs en al te veel compromissen.

De beste gamestoelen van Razer

De volgende stoel op ons lijstje kreeg van ons een 8.5: de Razer Enki. We kwamen tot dit cijfer wegens de eenvoudige montage, degelijke materialen, ergonomisch design en het feit dat de stoel aan alle kanten verstelbaar is waardoor je altijd comfortabel zit. De Razer Enki is alleen niet geschikt voor wie kleiner is dan 160, want dan bungelen je voeten in de lucht.
De Enki is niet de enige Razer gamestoel op ons lijstje. Ook deze stoel heeft een verstelbare rugleuning. Daarnaast is de stoel gemaakt van slijtvast en hoogwaardig kunstleer, waardoor hij lang meegaat. Het koudschuim in de rugleuning en het zitvlak zorgen bovendien voor ondersteuning en het traagschuim in de hoofdsteun vormt zich naar jouw hoofd. De lendensteun kun je zo instellen dat zelfs wanneer je op de rand van je stoel zit je nog ondersteuning in je rug hebt.
De Noblechairs Hero heeft een verstelbare lendensteun die je helemaal kunt instellen voor jouw skelet. In deze stoel zak je niet helemaal weg, wat ervoor zorgt dat je in een goede houding zit. Net als de Razer Iskur heeft ook de Noblechairs Hero koudschuim in de rugleuning en het zitvlak en traagschuim in de hoofdsteun. Let wel op: deze gamestoel is niet geschikt voor wie kleiner is dan 170 cm.

De beste gamestoel met een hoger prijskaartje

De duurste gamestoel op ons lijstje is de Andaseat Kaiser 3. Zijn gamestoelen normaalgesproken wat aan de kleine kant voor jou? Dan is de Andaseat Kaiser 3 perfect. Deze stoel komt in twee verschillende maten, de L voor wie tussen de 150 en 190 cm is en de XL voor gamers tussen de 181 en 210 cm.
Daarnaast heeft de stoel een magnetisch nekkussen. Naast dat dit kussen daardoor makkelijk vast te zetten is aan je stoel, is het ook nog eens comfortabel. Het kussen is namelijk extra zacht, zorgt voor een koele temperatuur en ondersteunt de natuurlijke kromming van de wervelkolom. De Andaseat Kaiser 3 voorkomt dat je ineen gezakt gaat zitten tijdens het gamen.