Zeer goedkope Game Pass deal ineens veranderd

News
woensdag, 09 augustus 2023 om 13:00
game pass coref1689601229
Je eerste maand Game Pass kost een euro. Dat is nu al zo lang het geval (afgezien van een paar maanden eerder dit jaar) dat het misschien niet eens meer een deal lijkt. Helaas gaat de deal nu veranderen en wordt hij een stuk minder goed.
Voor één euro krijg je vanaf nu veel minder Game Pass. Jarenlang was het zo dat je Xbox Game Pass Ultimate en PC Game Pass een maand lang voor maar één euro kreeg. Maar die tijd is nu nog maar 14 dagen.
Die verandering is enigszins onverwacht. Eerder dit jaar zette Microsoft de Game Pass-deal een paar maanden op pauze omdat het bedrijf de prijzen van de dienst onder de loep wilde nemen. Uiteindelijk werd de normale prijs van Game Pass duurder en kwam de deal voor een euro onveranderd terug.
De terugkeer van de deal is nog geen maand geleden, dus je zou niet meteen weer een verandering verwachten. Waarom de deal nu ineens is ingekort is niet bekend. Wel is de timing enigszins opvallend.

Game Pass deal gekortwiekt voor Starfield release?

De release van Starfield, één van Microsofts grootste releases van het jaar, is namelijk over een paar weken. De game staat vanaf dag één op Game Pass en zal voor veel mensen meer dan twee weken in beslag nemen. De nieuwe korte tijd voorkomt wellicht dat er een hoos mensen Game Pass neemt voor een euro, de een maand lang de game speelt en weer vertrekt. De timing kan toeval zijn, maar het verkorten van de deal zal met zo’n grote game voor de deur ongetwijfeld wat opleveren.