Tomb Raider

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Wii U & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Crystal Dynamics en uitgegeven door Square Enix & Crystal Dynamics

  8.5

  Tomb Raider Artikelen

  7 regenachtige games om je door het hondenweer te helpen

  Naar aanleiding van het 'prachtige' weer van vandaag, gingen onze gedachten automatisch naar regen in games. Welke games maken een kunst van regen of gebruiken het element op een speciale manier? Wij gingen op zoek.

  Beste Minecraft skins gebaseerd op andere games - Vierkante versies van onze helden

  Er zijn al duizenden of misschien wel miljoenen Minecraft skins gemaakt. Gamers over de hele wereld maken iets nieuws, of in dit geval proberen ze in pixels iets na te maken. Juist omdat het er zoveel zijn, hebben wij de beste Minecraft skins die gebaseerd zijn op games voor jullie op een rijtje gezet. Zit jouw favoriete game er tussen?

  Deze 10 PlayStation Classic games willen wij terug zien

  Sony heeft net de nieuwe PlayStation Classic-console aangekondigd voor honderd euro. Er zullen 20 spellen voorgeïnstalleerd worden op de console. Er zijn al enkele titels genoemd, maar de volledige line-up aan games is nog niet bekend. Wij hebben op een rijtje gezet welke 10 PlayStation Classic games wij graag terug willen zien.

  Top 10 games 2018 om te spelen als voorbereiding!

  Tijdens de E3 afgelopen week is er behoorlijk wat details van games onthuld, naast de nieuwe games die uit de doeken gedaan zijn. Tijd om je voor te bereiden op al het moois dat komen gaat dus. Wij geven je 10 E3 games 2018 die je als voorbereiding kunt spelen totdat de nieuwe titels er zijn.

  Top 10 beste game reboots

  Je favoriete serie begint van vooraf aan. Alles wat je tot dusver wist blijkt onzin. De hele machine wordt opnieuw opgestart en een bekende franchise wordt opnieuw (vanuit een andere hoek) belicht. Dat is wat we in de videogame-industrie een reboot noemen. De top 8 beste game reboots hebben we voor jou op een rijtje gezet.

  Tomb Raider Nieuws

  Originele Tomb Raider gratis in je browser te spelen

  Tomb Raider modder XProger heeft het project OpenLara ontwikkeld en daardoor is de eerste Tomb Raider gratis te spelen in je webbrowser. De game is te spelen in zowel een third als first-person camerastandpunt.

  Playstation Now aanbod uitgebreid met zes games

  Playstation Now blijft maar groeien. Het PlayStation Now aanbod is uitgebreid met zes games. Vanaf vandaag is het ook mogelijk om van de service gebruik te maken op je PC.

  Xbox Live deals van deze week - The Witcher 3 en Just Cause 3

  Elke week komt Microsoft met Xbox Live deals, dit zijn games die in de aanbieding zijn voor Xbox One en Xbox 360 gebruikers. Deze week is geen uitzondering. Deze week kunnen Xbox bezitters onder andere Call of Duty, Just Cause 3, Need for Speed en The Witcher 3 met hoge kortingen binnen slepen.

  Tomb Raider reboot is de bestverkochte game uit de franchise

  Hoewel in 2013 nog gezegd werd dat de Tomb Raider reboot te slecht verkocht, is het nu de bestverkochte game uit de franchise. Ontwikkelaar Crystal Dynamics maakte dit gisteren bekend.

  Nieuwe Tomb Raider film geschreven door schrijver Divergent

  Het script van de nieuwe Tomb Raider film wordt geschreven door Evan Daugherty. Dat kondigt Deadline aan. Daugherty was eerder verantwoordelijk voor Teenage Mutant Ninja Turtles, Divergent, Snow White And The Huntsman en G.I. Joe: Retaliation.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.