Haal deze Steam Deck-concurrent nu met korting in huis

News
vrijdag, 10 mei 2024 om 18:00
msi clawf1704789632
Wil je onderweg ook van je games genieten? Dan kan je nu de MSI Claw gaming handheld in huis halen voor een mooi prijsje.
Sinds de Steam Deck twee jaar geleden verscheen, is er een nieuw ‘genre’ aan gaming handhelds geboren. Niet langer maken de Game Boy of de PlayStation Vita de dienst uit, maar kan je aan de slag met apparaten die een kruising zijn tussen een gaming PC en de Nintendo Switch.
Door het succes van Valve’s creatie zijn in korte tijd meerdere concurrenten erbij gekomen. Zo kwam ASUS als eerste met de ROG Ally en heeft Lenovo een aantal interessante features toegevoegd met de Lenovo Legion Go.
De nieuwste uitdager op de markt is MSI, dat begin dit jaar is gekomen met de MSI Claw. Van de gaming handheld zijn er twee edities uitgebracht. Eentje met de Intel Core Ultra 6 135H processor en de ander met de krachtigere Intel Core Ultra 7 155H processor. En die laatste kun je nu voor een mooie prijs in huis halen.
Bij MediaMarkt is de MSI Claw Ultra 7 nu namelijk te halen voor 866 euro. Daarmee betaal je slechts iets meer dan de Ultra 5-editie, die een prijskaartje heeft van 799 euro. Normaal zit er een verschil van maar liefst 140 euro tussen, waardoor de keuze nu een stuk makkelijker is gemaakt.

Unicum voor een gaming handheld

De MSI Claw heeft niet alleen de nieuwste processoren van Intel, het is ook de eerste gaming handheld op de markt die gebruikmaakt van een Intel Arc videokaart. Het apparaat draait daarnaast op Windows 11, zodat je toegang hebt tot alle gaming-diensten, van Steam en Epic Games tot aan Game Pass.
De games op de MSI Claw zien er indrukwekkend uit. De Taiwanese fabrikant heeft namelijk gekozen voor een 7-inch IPS-scherm met een 1080p-resolutie en een refresh rate van 120Hz. Daarmee ziet de actie er een stuk vloeiender uit dan op de Steam Deck.