Reageer en Win: Maak nu kans op bioscoopkaartjes voor IF

Article
vrijdag, 10 mei 2024 om 16:00
if st 11 jpg sd high 2023 paramount pictures all rights reserved
John Krasinski is niet alleen acteur, maar ook regisseur. Met IF heeft hij zijn eerste film voor een jong publiek gemaakt en jij kan daar nu kaartjes voor winnen in de Reageer en Win!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes voor Tarot weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van Tarot zijn geworden... hernieuw, TBird73 en Tringelynn!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - IF

Met The Office is John Krasinski wereldberoemd geworden als de nuchtere Jim, maar hij kan meer dan alleen acteren. Met A Quiet Place heeft Krasinski zichzelf op de kaart gezet als een ijzersterke regisseur en nu is hij weer terug met een nieuwe film: IF.
IF is een heel ander soort film dan A Quiet Place, want de titel staat voor Imaginary Friends. Normaal heeft iedereen zijn of haar persoonlijke denkbeeldige vrienden, maar dat geldt niet voor Bea (Cailey Fleming). Het jonge meisje kan namelijk de denkbeeldige vrienden van iedereen zien. Ten minste, de kameraadjes die zijn achtergelaten door hun ‘eigenaar’ nadat ze zijn opgegroeid.
Dan komt Bea erachter dat ze niet de enige is met de ‘superkracht’. Haar buurman Cal ( Ryan Reynolds) kan de denkbeeldige vrienden ook zien. Samen zetten ze een plan op om de vergeten vriendjes te herenigen met hun voormalige eigenaren.
Wil je IF graag in de bioscoop zien? Dan kan je dat misschien helemaal gratis doen. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk 3x pakketten van IF weg! In de pakketten zitten twee bioscoopkaartjes, puffy stickers en een tekentablet.
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
if ps 1 jpg sd high 2023 paramount pictures all rights reserved

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).