Game releases februari 2024 - Final Fantasy VII en Persona 3!

Article
donderdag, 01 februari 2024 om 12:00
final fantasy 7 rebirthf1694762943
Januari is meestal geen geweldige maand voor game releases. Dit jaar was de eerste maand ook niet heel druk, maar in februari 2024 is het anders. Dit zijn de game releases om deze maand naar uit te kijken!
Het is een goede maand als je van JRPG’s houdt. Vrij vroeg in februari 2024 verschijnt namelijk Persona 3 Reload. De reviews van deze remake zijn er al en de cijfers liegen er niet om!
Aan het einde van de maand, op de bonusdag, zelfs, kunnen fans van Final Fantasy eindelijk zien hoe de herinterpretatie van Final Fantasy VII verdergaat. Rebirth belooft de originele game weer flink uit te breiden, waarbij zelfs Sephiroth speelbaar is gemaakt.
Februari 2024 is ook een goede maand voor remasters en remakes. De klassieke Tomb Raider-games zijn flink opgepoetst in Tomb Raider I-III Remastered, en de invloedrijke FPS Star Wars: Dark Forces krijgt ook een likje verf. Dan zijn er nog volledige remakes van de GBA-game Mario vs. Donkey Kong en Brothers: A Tale of Two Sons, de eerste game van Josef Fares.

Wat zijn de game releases van februari 2024?

Het bovenstaande is nog lang niet alles dat er deze maand uitkomt. Je kunt deze maand bijvoorbeeld ook Banishers: Ghosts of New Eden verwachten, een nieuwe game van de makers van Life is Strange. Hieronder hebben we een overzicht van de andere games die je deze maand kunt gaan spelen.

Switch releases

PS5 releases

PS4 releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One releases

PC release

Wat waren de releases van vorige maand?

Hoewel er deze maand stukken meer games uitkomen dan vorige maand, kan het natuurlijk zijn dat het niet echt jouw games zijn. In dat geval is het misschien een idee is om te kijken bij de releases van januari. Wie weet zit er daar toch nog iets voor je bij.